19 sejre ud af 20: drømmesæson sikrer oprykning til Spring Showdown

Supersæson med 19 sejre i 20 kampe

Og kun én kamp fra at sikre oprykningen fra Challenger Series Denmark – til det forjættede land: Leagues Spring Showdown. '

Sådan lå landet søndag aften d. 12. december, da vores League of Legends Academy-team mødte Arcis Elite.

En semifinale-kamp – hvor vinderen var sikret direkte oprykning til Leagues Spring Showdown. Den højest rangerede nationale liga i Leagues.gg regi.

Coach Tessin: En ubeskrivelig følelse

Kampen blev spillet i bedst-af-fem format. Og med stillingen 2-2 skulle vi ud i en femte, nervepirrende og afgørende kamp.

Det brandvarme topniveau, som indtil videre havde kastet 19 ud af 20 sejre af sig, sikrede til sidst Academy-teamet den endelige femte og afgørende kampsejr.

En stor forløsning, fortæller coach Nicklas 'Tessin' Dittmer:

"På trods af meget modgang, ender det med en sejr til holdet. Det er en ubeskrivelig følelse og jeg er så stolt af det vi har opnået sammen som hold" fortæller coach Nicklas 'Tessin' Dittmer

Dermed er oprykningen til Spring Showdown en realitet for det talentfulde Academy-hold, hvor Nicklas 'Tessin' Dittmer ser frem til at konkurrere:

"Vi er selvfølgelig helt klar til at tage kampen op hver eneste match i næste sæson, og fortsætte de gode takter fra denne" slutter Nicklas 'Tessin' Dittmer

Godbro gik SoloQ i München: top 8 ud af 40.000

Oprykningen er ikke den eneste succeshistorie for Trickeds League of Legends afdeling.

Vores spiller på Academy-holdet, Dan 'Godbro' Vo, rejste den første weekend i december til München.

Her spillede han i Red Bull SoloQ World Finals - som kulminationen på et meget flot forløb, hvor han først kvalificerede sig fra den danske nationale Red Bull SoloQ-turnering.

Et gigantisk event med topspillere i League of Legends fra hele verden.

Godbro kom videre fra første kamp med en flot sejr, men måtte se sig slået derefter og slutter i top 8, blandt i alt 40.000 deltagere i turneringen.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045