3 Fortnite-tips fra kejseR

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
January 17, 2023

Tip og tricks du SKAL kende som Fortnite-spiller

Bliv en bedre Fortnite-spiller med disse 3 tips fra Tricked's headcoach i Fortnite Niclas 'kejseR' Guldbæk

Fortnite er blandt de hurtigst voksende spil og rigtig mange mennesker har ambitioner om at kvalificere sig til de store turneringer, vinde flere games eller bare være den bedste i sin vennekreds.

Vi har derfor bedt vores cheftræner i Fortnite, kejseR, om at give jer 3 gode råd til, hvordan man bliver en bedre Fortnite-spiller, så du selv kan komme ud og vinde endnu flere games.

kejseR i fuld gang med sin Fortnite-coaching i Tricked Esport Club

Hvis du gerne vil blive bedre til Fortnite, så anbefaler vi dig også at tilmelde vores nyhedsbrev i bunden af artiklen her, så du ikke går glip af flere tips og tricks.

Du kan også begynde til Fortnite-undervisning på begynder, øvet eller ekspert-hold for børn og unge i alle aldre i Tricked Esport Club. Læs mere i bunden af artiklen, hvor du kan finde links til 10 dages helt gratis prøveperiode.

Selvom Fortnite er et meget omskifteligt spil, så har kejseR sørget for at de følgende 3 tips kan bruges uanset hvilken update Epic Games udgiver.

Tip 1 fra kejseR: Brug altid right peak og overvej på dine vinkler

a) Giv aldrig fordelen til din modstander

En stor fejl, som Fortnite spillere typisk laver i fights er når de prøver at gøre alting så hurtigt som muligt, hvilket ofte giver fordelen til modstanderen.

Det meget vigtigt man tænker over følgende: hvad ens modstander ser, hvilken position man er i, og hvilke vinkler man giver sig selv og sin modstander, når man er i en fight.

b) Undgå left peak: giver modstanderen fordel

Det er vigtigt at du undgår at sætte dig selv i en situation, hvor du står med et left peak, hvilket betyder at din modstander har right peak og kan se mere af dig, end du kan se af ham. Det resulterer oftest i, at han kan gøre mere skade på dig, end du gør på ham. Oftest vil du mod et right peak være i så meget modvind, at du ikke engang får lov at skyde ham, da han kan gemme sig så langt bag væggen.

c) Tænk altid på dine vinkler og positionering

På billedet ser du et right peak, som giver dig en stor fordel, hvor din modstander har svært ved at ramme dig, og du har fordelen for at eliminere ham.

Derfor er det meget vigtigt du tænker på dine vinkler og hvordan du positionere dig i din boks, ift. din modstander, hver gang du laver et edit i en fight.

Tip 2: Træn dit drop spot mange gange

Det kan være svært at vide hvor man skal lande, hvad man skal loote og hvad man faktisk burde gøre i et rigtig game.

En løsning her, er at planlægge det på forhånd!

Lav den perfekte plan før dit spil

Gå ind på www.Fortnite.gg og begynd at lave en plan og prøv at så udføre den ingame efterfølgende. På siden kan du slå chests, floordrops og alt muligt andet i spillet op, så du kan lave den perfekte plan for, hvor du vil lande og hvordan din taktik skal være fremadrettet.

Din plan skal ruste dig til at spille end game

Når du har lavet din plan, er det vigtigt at træne din loot path igennem igen og igen, så du med tiden bliver selvsikker i det du gør og altid kender dit næste træk. En god plan fra drop spot og fremadrettet skal kunne fylde dig op med wood, brick, metal, shield og ekstra shield. Derudover skal den også sikre dig en god mængde ammunition. Hvis du kan skabe en plan der lykkes med at opfylde disse behov, så står du rigtig godt rustet til at spille end game. Derfor er det også vigtigt at træne det igennem flere gange, så du er sikker på, at du får præcis det, du skal bruge.

Tænk over hvordan du gerne vil spille fra du lander

Når du laver din plan, er det vigtigt at huske på, at de forskellige drop spots har forskellige fights. Derfor skal du også tænke over hvordan du gerne vil spille fra du lander og bruge det til at lægge planen.

På billedet ser du en "off spawn fight", som man enten vinder eller taber på de første 30 sekunder, så her er det ekstra vigtigt, at man har øvet sit drop mange gange. Hvis du formår at ramme et højt niveau på dit drop spot, er der en stor sandsynlighed for at få et bedre game, da du ikke skal bruge for meget af dit early game på at fighte og performe dårligt. I stedet kan du hurtigt få fokus på mid game rotationer og sætte dig op til late game.

Dette var blot et eksempel ud af mange måder at spille på.

Prøv 40-50 landinger pr. spot

Jeg anbefaler at du lander på et spot 40-50 gange, før du har lært stedet så godt at kende, at du kan beslutte om det er et spot for dig eller om du skal søge videre mod noget andet.

Tip 3: Fight med tålmodighed

Vent på modstanderens fejl

Jeg ser rigtig mange Fortnite spillere som spiller meget utålmodigt, og det ender oftest ud i at være en stor svaghed.

Når du fighter, er det vigtigt ikke at begå den første fejl, og derfor vil jeg råde dig til at vente på modstanderens fejl.

Det kommer helt sikkert til at forlænge fighten, men det er det værd for at give dig fordelen og sikre dig et kill i sidste ende.

Eksempel: tålmodighed i er vigtigt i Fortnite

Et eksempel på utålmodighed i en fight kan være hvis du skader din modstander for 100 og løber hen mod hans boks for at double pickaxe swing, for at eliminere ham hurtigt. Dette træk kan hurtigt betyde at din modstander kan trade damage på dig og give ham selv tid til at heale. Hvis du i stedet løber hen til boksen og swinger 1 gang, tager din shotgun frem og venter på din modstanders træk, så kan du trade, hvis han åbner for sin edit og dermed har du stadig fordelen.

Dette er et af mange eksempler på hvorfor tålmodighed i Fortnite er så vigtigt, og hvorfor det kan tage dig til næste niveau. Så husk det når ud er i en fight!

Begynd til Fortnite undervisning i Tricked

Hvis du ikke kan vente med at lære endnu mere om Fortnite, så prøv vores tilbud om 10 dages gratis prøvetræning i Tricked Esport Club og oplev hvor meget vi kan hjælpe dig med at blive en bedre spiller.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hør alt om vores sjove events, bootcamps, giveaways og gode tilbud i Tricked Esport

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at fås nys om, når der sker nyt i Tricked Esport.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Kent Brylle
Coach FIFA PRO
Kent@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg