Akademi-spiller får chancen i eSuperligaen

Et af vores nye FIFA-stjerneskud fra Tricked Academy får i denne sæson chancen i eSuperligaen igennem vores samarbejde med Vejle Boldklub. Vi snakker selvfølgelig om ingen andre end Nicklas Fredslund.

Dermed følger han efter spillere som Emil Skifter og Frederik Kruse som også fik den belønning gennem deres tid som akademi-spillere i Tricked og nu har fremtrædende roller i deres respektive klubber.

"Fredslund har gennem en længere periode vist, at han har nogle helt klare kvalitetersom spiller. Vi har gennem starten af FIFA 22 haft en sund konkurrence på akademiholdet om den sidste plads i eSuperligatruppen, og det har øget niveauet som dem alle. Fredslund trak det længste strå fordi han hurtigt har fået en god forståelse for spillet og allerede nu harbåde mentaliteten og niveauet til at kunne bidrage i truppen."

Kent Brylle, FIFA Head Coach

Fredslund kom til alle 3 af vores Scouting Grounds 2021 events og endte med både at vinde en kvalifikation i Rinkøbing-Skjern Kulturcenter samt Scouting Grounds 2021 Finals hvor han gik ubesejret gennem hele turneringen og imponerede alt og alle. Fredslund er startet godt i dette års FIFA, hvor han som den første af vores akademi-spillere og den 4. spiller i Tricked-regi rykkede op i Elitedivisionen.

"Det er fedt at være en del af truppen, da jeg altid gerne har ville været en del af eSuperligaen og konkurrere på højeste niveau. Mediedag var sjovt og anderledes. Fedt at få brugt noget tid med holdet og komme tættere sammen. Min egen ambition er at være klar og skarp hele tiden, så jeg er klar til en eventuel kamp, hvis muligheden skulle opstå og være med til at presse de andre gutter til at præstere deres bedste."

Nicklas Fredslund, FIFA Akademi Spiller

Vi glæder os super meget til at komme endnu mere igang med FIFA 22, og især med den kommende sæson af eSuperligaen - hvor vi som altid, i samarbejde med Vejle Boldklub går efter trofæet og den store ære.


Written by

Kent Brylle
Coach FIFA PRO
Kent@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045