Ambitiøs målsætning består efter exit fra POWER Ligaen

5. april

POWER Ligaens slutspil blev for CSGO-holdet skudt igang med semifinale kamp imod Los Reyes.

Kampen skulle afgøres på Inferno, Vertigo og til sidst Overpass i hvad der endte som en hæsblæsende match, hvor både 1. map og 3. map måtte i overtid.

Slutresultatet vippede desværre ikke til Tricked's side, og vi må desværrre se os slået 18-22 i overtiden, og dermed slået ud af denne sæsons POWER Liga slutspil.

Sportsdirektør Niels 'rizc' Topp: "Vores setup og seneste niveau siger os, at vi taber til et hold, vi skal kunne slå"

"Vi ender desværre vores sæson i POWER Ligaen i en semi-finale. Vi står over for 2 rigtig mekanisk dygtige spillere i Ryxxo og Nodios, men grundet vores setup og vores spilmæssige niveau over de sidste 2 måneder, så er det Los Reyes hold, vi taber til, stadig et hold, vi skal kunne slå." fortæller sportsdirektør Niels 'rizc' Topp.

"Vi har virkelig været inde i en god stime i Marts og Februar, med flotte resultater - men desværre glipper det, når vi når til de rigtig spændende kampe (både i denne liga, men også i Pinnacle Cup og RMR-kvalifikationen). Det er noget som vi allerede arbejder på, men skal arbejde endnu hårdere på ikke sker igen." fortsætter sportsdirektør Niels 'rizc' Topp

Sportsdirektør Niels 'rizc' Topp: "Målsætning om at være det bedste danske hold udenfor top4 består"

"Vores målsætning er den samme for næste sæson. Vi skal vinde POWER Ligaen og vise, at vi er det bedste danske hold uden for top4 (Astralis, Heroic, Flames og ECSTATIC), som ikke deltager i POWER Ligaen. Derudover har vi øjnene skarpt rettede mod Gamebox om 14 dage, hvor vi får chancen for at vise vores ægte niveau på LAN." slutter sportsdirektør Niels 'rizc' Topp.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg