Recap på CSGO efterårssæson: "Nu begynder det rigtige arbejde"

Med årsskiftet markerer vi slutningen på efterårssæsonen for CSGO-holdet

En slutning, der også sætter punktum for et turbulent halvår. Hvor sammensætningen og udtrykket på CSGO-holdet i høj grad har været under forandring.

Med årsskiftet går vi også ind i en tid, hvor brikkerne ser ud til at være faldet på plads: med holdets fem spillere, signet på nye fulde kontrakter for fremtiden.

Niels 'rizc' Topp, Assistende sportdirektør i Tricked Esport, sætter punktum på efterårssæsonen:
“En sæson, som har været meget turbulent, både på grund af, at vi skulle finde vores nye lineup - imens vi spillede turneringer - men også fordi landskabet i den danske top 5 lige nu er rigtig svært at navigere i. Jeg er dog glad for mandskabet vi har fået på plads, og når 2022 begynder - så begynder det rigtige arbejde for os” siger Niels 'rizc' Topp.

Sæsonstart uden Lucky, nyt blod til holdet

I sommerpausen solgte vi Lucky til Astralis. Sæsonen skulle derfor starte med nyt blod til holdet, og derfor begyndte en prøve-periode med både larsen og Basso - begge spillere med stærk erfaring fra hhv. Movistar Riders og Copenhagen Flames.

Sæsonen startede godt: holdet tog hævn over AaB, som vi tabte sidste sæsons sidste finale til. Men der skulle gå lang tid, før det helt rigtige setup og lineup faldt på plads for os. Basso passede desværre ikke ind på holdet, hvor larsen var et godt fit og et frisk pust.

Skuffende start kulminerer til NPF

Efter en halvsløj start, som dog var forventet, når man skifter spillere ind og ud, samt mister sin stjernespiller, så blev det desværre til et alt for tidligt exit i sæson 38 af ESEA Advanced, flere nederlag i vores store kampe, og mange “lige-ved-og-næsten” oplevelser i de kvalifikationsturneringer, vi stillede op til.

Dette kulminerede ved NPF, hvor vi var begyndt at gøre brug af den tidligere Tricked Academy-spiller, IceBerg. Til NPF var der forventning om at vinde, og som minimum nå finalen, men det blev til et utroligt tæt nederlag til MASONIC i semi-finalen, som fremtvang en genovervejelse af rollerne på holdet.

Rolle-ændringer og nye kontrakter

Efter NPF skiftede IceBerg rolle til in-game leader, da han er en utrolig dygtig caller - og har potentiale til at blive endnu bedre i den rolle. Ændringen frigav larsen fra hovedansvaret med det taktiske valg, og gav ham mere plads og overskud til at fokusere på sit individuelle AWP-spil.

Ændringerne bar frugt, og gjorde en ende på nederlags-stimen, og sikrede playoff-pladser til ESEA Advanced, POWER Ligaen samt en top-8 placering i den internationale turnering Exeedme Revolution. Desværre blev det ikke til oprykning i ESEA eller sejr i POWERLigaen, hvorfor målet for næste sæson tydeligt står som et trofæ i den nationale liga og oprykning til næste niveau i den internationale.

Sidst, men ikke mindst - fik vi også signet vores nuværende lineup på nye kontrakter, således at fremtiden i 2022 er fastsat - vi glæder os til at komme igang med det nye år.

Læs mere: signingen af CS:GO holdet på nye, fulde kontrakter

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg