Asetek er ny simracing udstyrspartner

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
January 26, 2023

En autentisk simulation

Når du går til simracing hos Tricked og FYRA, kører du på professionelt simulator-udstyr af allerhøjeste kvalitet fra danske Asetek.

Følelsen når du river racerbilen gennem svinget med 270 km/t. Når du presser fysikkens love til grænsen, og slider dækkene ned i overhalingerne på asfalten.

Når du kører på Asetek's udstyr, er det den autentiske oplevelse af at køre i en racerbil. Professionelt simulator-udstyr af allerhøjeste kvalitet.

Tricked Esport byder Asetek varmt velkommen og glæder os til at udbyde simracing-hold med undervisning af Danmarks bedste kørere fra FYRA SimSport på Aseteks simulator-udstyr.

Læs mere om at gå til simracing med Tricked og FYRA SimSport

"Vi bidrager til at gøre simracing til en breddesport og sammen med Tricked og FYRA vil vi sætte standarden" - André Eriksen, CEO i Asetek

Asetek's Invicta Wheelbase, som du indsætter dit simracing rat i.

Asetek - en dansk innovationspioner siden 2000

Asetek er en dansk innovations-pioner, der siden år 2000 har gået sin sejrsgang fra start-up i garagen til børsnotering. Først ved at etablere sig som innovativ spydspids og ledende udvikler og producent af ’all-in-one’ liquid cooler-produkter til computere. Til i dag, og siden 2021, som udbyder af gaming-hardware løsninger, der tager simracing oplevelsen til det næste niveau.

Asetek tilbyder lige nu produkt-linjerne Invicta, Forte og La Prima.

Asetek har hovedkvarter i Danmark og opererer i Kina, Taiwan og USA

Opstart af simracing hold (forventet april 2023)

Vi forventer at åbne simracing-hold fra april måned i Vejle og Aarhus. Vi afholder et online infomøde inden holdende starter op, hvor du kan høre alt om undervisningen. Skriv dig op her

Læs mere om at gå til simracing med Tricked og FYRA SimSport

André Eriksen, CEO i Asetek: Glade for at indlede samarbejdet med Tricked og FYRA

"Asetek SimSports er glade for at kunne indlede et samarbejde med Tricked og FYRA. Tricked og FYRA's formål er at udvide simracing, som en breddesport og gøre Danmark til en førende sim racing-nation, hvilket vi støtter gennem vores produktion af højkvalitets simsports produkter" siger André Eriksen

André Eriksen: En autentisk simulation af den ægte vare til en fraktion af prisen og uden at brænde en eneste dråbe benzin af

"Vores produkter er designet og samlet i Danmark, og har rødder i både vores +20 års erfaring med masseproduktion af vandkølere samt vores erfaring med ægte racing. Med denne kombination har vi skabt en lang række produkter til sim racing, der er en autentisk simulation af den ægte vare til en fraktion af prisen og uden at brænde en eneste dråbe benzin af. Sådan bidrager vi til at gøre racing til en breddesport og sammen med Tricked og FYRA vil vi sætte standarden indenfor sim racing” slutter André Eriksen.

Lasse Sørensen, FYRA SimSport: Samme udstyr der bruges på topprofessionelt niveau

"Når vores simracing hold kører på Asetek udstyr, sikrer vi os, at simracing-holdene kommer til at sidde på noget af det bedste udstyr på markedet. Generelt vil det betyde at det udstyr, som bliver brugt til træningsholdene er det samme, som vi bruger på top-professionelt niveau. Vores eget PRO-hold kommer til at deltage med samme udstyr, der bliver at finde rundt i de forskellige Tricked Esport-centre" siger Lasse Sørensen fra FYRA SimSport.

"Simracing-holdene kommer til at sidde på noget af det bedste udstyr på markedet" - Lasse Sørensen, FYRA SimSport

Undrer du dig over, hvad alle knapperne på rattet gør? Se forklaringen lige her fra Asetek her

Lasse Sørensen, FYRA SimSport: Asetek giver fornemmelsen af at sidde i en rigtig racerbil

"Asetek giver fornemmelsen af at sidde i en rigtig racerbil, hvilket er lige den oplevelse, man ønsker når man kører simracing. En rigtig racerbil er bygget til at være meget præcis, og at man køre så præcist som muligt hver gang. Det er netop det, man får med udstyret fra Asetek. Derudover er det ikke svært at sætte udstyret op til netop ens egne præferencer, og det er også meget nemt at skifte rundt i indstillingerne, hvis man eksempelvis vil køre en anden bil" siger Lasse Sørensen, FYRA SimSport.

"Simracing er en sport, som er langt mere tilgængelig end rigtig motorsport, da den ikke er lige så økonomisk krævende. Jeg er rigtig stor fan af måden som Asetek har gjort det muligt for brugeren at opgradere udstyret løbende, dvs. du kan købe ”La Prima serien” – og når der er plads i økonomien kan du stille og roligt opgradere mod ”Invicta serien”, uden at skulle købe nyt hver gang. Det er jeg meget stor fan af, og det gør forhåbentlig også, at der er endnu flere, som vil kaste sig ud i simracing. Jeg synes det er fedt at Asetek støtter op om simracing." slutter  "Lasse Sørensen, FYRA SimSport.

"Simracing er en sport, som er langt mere tilgængelig end rigtig motorsport" - Lasse Sørensen, FYRA SimSport

Morten Høj Jensen, Tricked Esport: Asetek er en garant for kvalitet og performance

"Efter vores entré i simracing har vores første prioritet været at få styr på udstyret, som gerne skulle være på samme høje niveau som FYRA's team og undervisning. Derfor var det naturligt for os at se mod Asetek, som er garant for kvalitet og performance, altså et godt match for begge. Det har også været fantastisk at opleve et firma med så meget passion for både motorsport og simracing, der ligeledes forstår vigtigheden af det gode fællesskab samt sunde værdier." siger Morten Høj Jensen

Læs mere om Aseteks produkter her

Læs mere om FYRA SimSport her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communications
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg