Tricked Academy henter 4 nye talenter

Ovenpå Scouting Grounds #2 tidligere på måneden, kan vi i dag byde velkommen til 4 nye FIFA-talenter, som tiltræder på Tricked Esports FIFA Academy fra dags dato.

Emil Eriksen, Sem 'Semco' Frederik, Lucas 'Goldenboy' Guldmann og Janus 'Miniviland' Villadsen er navnene på de 4 spillere, som akademitræner, Jacob Gee, har valgt som de nye spillere på akademiholdet. Disse 4 spillere er blevet fundet via Tricked Scouting Grounds #2, hvor danske talenter fik muligheden for at vise sig frem og kæmpe om de 4 pladser som var sat til rådighed.

"De 4 spillere, som vi har valgt, falder godt ind under de kriterier, som vi søger efter i akademiet. Først og fremmest har de allerede et højt niveau, der er et stort potentiale at arbejde med, og de er allesammen mennesker med en god personlighed samt en vilje til at blive bedre. Derudover besidder de en vindermentalitet udover det sædvanlige, og det er noget vi føler, at vi kan få meget ud af. Til Scouting Grounds udviste de nogle ekstraordinære kvaliteter, hvilket var den primære grund til, at vi valgte de 4 spillere. De 4 spillere besidder forskellige spidskompetencer, hvilket giver mulighed for at de kan bidrage til hinandens udvikling", udtaler Jacob Gee om baggrunden for valget af de 4 spillere.

Tricked Scouting Grounds #2 var det blot andet event siden konceptet blev lanceret i 2019, og samtidig var det Jacob Gees første opgave i forbindelse med scouting af talenter for Tricked Esport. Om dette sagde Jacob Gee følgende:

"Scouting Grounds som helhed var langt over forventning. Niveauet var ufatteligt højt, og det var en kæmpe fornøjelse at få lov til at se på FIFA i en hel dag, hvor vi kunne scoute os frem til de nye spillere."

Eriksen, Semco, Goldenboy og Miniviland går nu ind til deres første år som Tricked-spillere, og det efterlader også nogle forventninger:

"De generelle forventninger til de 4 spillere er, at de alle skal have bygget et ekstra lag på deres spil, så de kontinuerligt kan ligge omkring de 27 sejre i FUT. Dertil skal Goldenboy, Miniviland og Eriksen ud og spille med i kvalifikationerne i Global Series, hvor det handler om at vi skal bringe dem så langt som muligt. Planerne med Semco er lidt anderledes, da han ikke er gammel nok til Global Series, så her skal vi ud og spille en masse turneringer og vi skal ud og vise de kvaliteter som han besidder. Her skal vi både se på offline og online turneringer, hvor aldersgrænsen er lavere end til Global Series og det glæder jeg mig meget til", slutter Jacob Gee

Akademiholdet har indtil nu bestået af Simon Friis, Frederik Kruse og Oliver Høegh. Her vil Simon Friis fortsætte på akademiholdet i et begrænset omfang. Finalisten fra Talentligaen tager i år på efterskole og vil derfor være omkring holdet så vidt det er muligt og deltage i de turneringer, som han har mulighed for at være med i. Derudover vil der i den nærmeste fremtid bliver meldt nyt ud om Frederik Kruse og Oliver Høegh.

Dermed består Tricked Academys FIFA-hold af følgende spillere:

  • Emil Eriksen
  • Sem 'Semco' Frederik
  • Lucas 'Goldenboy' Guldmann
  • Janus 'Miniviland' Villadsen
  • Simon Friis Hansen

Til slut har vores akademitræner, Jacob Gee, udtalt sig om hver enkelt af de nye akdemispillere. Ønsker du at følge spillernes Twitter-profiler, kan det gøres ved at klikke på navnene i de nedenstående beskrivelser.

Emil Eriksen:

Emil Eriksen er var ham som vandt Scouting Grounds #2. Vi kendte allerede Emil fra sidste års turnering, og vi vidste hvilke kvaliteter han besidder. Han viste os, at han er utrolig kynisk, når han får mulighede samtidig med, at han står stærkt i forsvaret. Emil minder os om vores egen Alen 'Arrow' Barakovic i spillestil, som er meget baseret på simple pasninger, og samtidig har han en god forståelse for de offensive løbemønstre.

Sem 'Semco' Frederik:

Sem er 11 år gammel og dermed den yngste spiller på akademiet. Til trods for sin alder gik han hele vejen til finalen til Scouting Grounds og slog flere prominente navne ud af turneringen. Sem besidder et utrolig stort potentiale som vi glæder os til at arbejde med. Han udviser i en meget ung alder en stor spilforståelse, som yderst sjældent ses i denne alder. Der kan blive opbygget en langsigtet plan, og når vi ser et så stort talent til at gå hele vejen, så er vi meget villige til at bruge den tid på Sem, som der skal til. Vi ser en stor vilje i Sem, og det glæder vi os til at arbejde med.

Lucas 'Goldenboy' Guldmann:

Lucas viste gennem Scouting Grounds, at han kan spille FIFA i et virkelig højt tempo, som modstanderne har svært ved at håndtere. Dette formåede han at vise i Head2Head, så vi glæder os utroligt meget til at arbejde med Lucas i FUT, hvor vi forventer at det kan blive virkelig godt. Han har en stor forståelse for de skills han bruger, og eksempelvis gør hans elastico ham livsfarlig i angrebet. Samtidig har han en solid defensiv, som giver ham en god base til at bygge på de lovende offensive ting. Han fylder 16 inden Global Series starter og derfor bliver det hans første år med kvalifikationer i EA-regi.

Janus 'Miniviland' Villadsen:

Janus deltog for andet år i træk, og igen viste han os hvilke kvaliteter, han besidder. Han startede med at gå 5-0 i Swiss-runderne, og derefter endte han for andet år i træk i top 4. Janus er spilleren, som kan styre alle sine kampe og har en stor forståelse for hvordan man skal forsvare, samtidig med at han ser rigtig mange ting offensivt, hvilket hjælper ham til at åbne modstanderen. Han er samtidig virkelig god på de hurtige vendinger.

Vi ser frem til at arbejde sammen med disse 4 talentfulde spillere fremadrettet. I løbet af de næste par dage kan I høre hvad spillerne selv siger til at blive en del af Tricked Esports satsning på talenter, og det glæder vi os til at vise jer.

Written by

Kent Brylle
Coach FIFA PRO
Kent@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045