EN NY STJERNE TIL ASTRALIS

Der har ikke et sekund hersket tvivl om at Philip “Lucky” Ewald er et skinnende talent indenfor CS verdenen. Derfor lægger vi heller ikke skjul på at han stod som en af de øverste på Trickeds prioritets liste, da han blev signet til at være en del af det nye Tricked CS:GO lineup i 2020, under ledelse af coach Philippe “Winspai” Ouabaid.

Efter nogle stærke sæsoner ved os, hvor han har vist at han er et at Danmarks største og klareste talenter indenfor CS:GO, er han nu klar til at rykke videre til en klub, der kan byde ham endnu flere nye og spændende udfordringer.


“Jeg har kendt Lucky siden han var en lille dreng i 2016 dengang fik jeg fornøjelsen af at arbejde med ham og introducere ham til hans første lan events. I Tricked har jeg fået fornøjelsen for at arbejde med ham som professionel og hjælpe ham med at vise det talent frem jeg så tilbage i 16.” - Philippe “Winspai” Ouabaid, Coach for Tricked Counter Strike Main Team.

Et unikum i søgelyset

Lucky vakte interesse ved Tricked, da han foregående for sin signing spillede mindre nationale turneringer, og vandt Dust2 Ligaen Sæson 10. Han har altid udvist stort talent og evne, hvilket gjorde ham til en spiller vi løbende holdte vågent øje med, og da vi solgte vores tidligere lineup til MAD Lions, var det tid til at bygge en ny generation op. Her stod Lucky øverst på listen.

Siden sin første dag under fanerne hos Tricked, har Lucky udført sin rolle som AWP med stor evne og præstation. Han har her domineret den nationale Dust2 Liga, hvor han har vundet flere MVP (Most Valuable Player) priser igennem seneste sæsoner, samtidig med at han har været den bedste danske spiller på sub-top30 niveau i hans rolle, igennem længere tid. Nu, efter 251 kampe i Tricked trøjen på HLTV, og have ramt en rating på 1.11, skal han spille videre for Astralis og byde på endnu flere fede kampe både nationalt og internationalt.

“Lucky og jeg har oplevet en del ting igennem tiden og haft en masse grin, også uden for serveren. Vi har været i blåvand med DR Versus, Vundet Raft flere gange og meget mere. 
Han har altid været stille i større mængder, men på serveren og med holdet har vi altid fået den rigtige Philip Ewald at se og ham kommer vi 100% til at savne. Ikke kun grundet hans enorme talent, men også for hans fantastiske person.” - Philippe “Winspai” Ouabaid, Coach for Tricked Counter Strike Main Team.

Et af de største talenter, og klar til mere

Vi er overbeviste om at Lucky er et af Danmarks største AWP talenter lige nu, og det er derfor også et perfekt tidspunkt for ham, at skifte til den største klub i landet. Ved Astralis finder han en klub der kan være med til at give ham den sidste erfaring og bygge de sidste procenter. Procenter som kun kan opbygges ved at spille imod top 10 hold i verden. Et sted hvor Lucky kan spille og høre til.

En lys fremtid står Lucky i vente hos Astralis, hvor der bliver skabt plads og rammer for at han kan udvikle sig, både som spiller men også som individ. Han skal spilles stille og roligt ind i top 10 CS, med plads til at han stadig kan prioritere skolen og tilpasse sig sin rolle på holdet og med sine nye teammates.

“Philip “Lucky” Ewald har nogle store drømme og jeg er sikker på at Astralis er det næste skridt på vejen til hans mål! Held og Lykke Philip!” - Philippe “Winspai” Ouabaid, Coach for Tricked Counter Strike Main Team.

Vi glæder os til at se hvad hans fremtid bringer ham, og følge ham imens han stiger til tops blandt stjernerne ved Astralis.

Achievements af Philip “Lucky” Ewald ved Tricked Esport

  • Førstepladser: Dust2 Ligaen Sæson 15 og 16, Elisa Nordic Championship 2021 - Danmark
  • Andenpladser: Dust2 Ligaen Sæson 17, ESEA Advanced Sæson 34
  • MVP Dust2 Ligaen Sæson 15 og Sæson 16
  • Statistik: 1.13 HLTV rating i 2021, 1.30 HLTV rating i seneste sæson af Dust2 Ligaen.Written by

Morten Høj Jensen
Sportsdirector
Morten@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg