Fantastisk Tricked-stemning til weekendens NPF

18. oktober 2022

54 vaskebjørne var afsted til weekendens NPF

Både Pro-holdet, Future, Junior-holdet og vores skole-elever fra både Munkevænget og Cosmos var i weekenden afsted til det store danske lan-event NPF.

Her samles flere tusind gaming og esport-entusiaster i Messe C i Fredericia. En weekend med turneringer, events, underholdning og masser af sociale stunder i Tricked lejren for vores spillere og medlemmmer.

Alle vores hold deltog i de officielle turneringer til NPF, hvor weekendens helt store historie var "Den Sidste Dans" med kiR i Tricked-trøjen, som efter denne weekend har spillet sin sidste kamp for Tricked, efter over 1000 dage som Tricked spiller.

En dans der varede helt til 04:30 lørdag nat, men desværre ikke gav den 1. plads vi drømte om.

Tricked Pro trak det korteste strå i finalen

Invitational turneringen, hvor topholdene og vores professionelle CSGO hold deltog, begyndte fredag aften med en solid sejr over Brøndby Esport.

Lørdagens kampe fulgte efter med sejre over Sashi, Atlantic og CEPTER - og et tæt nederlag undervejs til Astralis Talent, der sendte os i lower bracket begyndelsesvist.

Herfra kæmpede holdet sig igennem til finalen, hvor Astralis Talent ventede. En dyst, hvor det indledende nederlag skulle revancheres.

Første map lovede også godt, hvor Tricked vinder 25-21 efter at map'et gik i overtid. Andet map kunne afgøre kampen for holdet. Men Astralis Talent bed fra sig og levere en solid præstation med resultatet 10-16.

Tredje og sidste map blev afsluttet i endnu en overtid, hvor begge hold kørte på dampene. Astralis Talent holdt hovedet koldt i overtiden og fik et positiv momentum igang, hvor de kunne snuppe 4 runder i træk til den endelige stilling 15-19.

Et ærgerligt nederlag, hvor vores CSGO hold igen må se sig slået milimeter fra trofæet. Og alligevel en mindeværdig og smuk sidste dans for dette Tricked-lineup med Andreas 'kiR' Kirstein på holdet.

Fredag ankom 54 forhåbningsfulde Tricked-folk

Allerede fredag kl. 14 stod de første deltagere klar. Vi havde samlet 54 deltagere i alt, der alle blev ledt til det fælles Tricked-område i messe-hallen.

Her var flere af de ekstra deltagere forældre, som havde meldt sig som frivillige, og derigennem fik en billet til deres barn. Selv om vi var mange staff og trænere afsted for Tricked, skal der alligevel lyde en stor tak til de frivillige forældre, der deltog og bidrog til at Tricked's NPF blev en succes.

Lørdag stod på sejre og nederlag - og masser af underholdning

For både Future og Junior-holdet var der både sejre og nederlag i de forskellige turneringer.

De unge talenter fik chancen for at prøve alt det de har lært af, ved at spille op mod hold, som på papiret var “op mod dobbelt” så gode som dem.

Tricked Future leverede flot gruppespil

Future-holdet var tilmeldt til Semi-Pro turneringen og klarede sig rigtig flot igennem gruppespillet uden de store problemer.

De nåede derfor til Playoff, men mødte en stærk modstander i “Zant1gs Tilbud” som slog dem 2-0. En stærk performance af Future-drengene på Ancient, som de sagtens kunne have vundet. Kampen gik desværre ikke Tricked's vej og endte 13-16.

Junior tog kampen op mod skoler og efterskoler

Målet for Tricked Junior til dette LAN og sæsonen generelt var at få en masse erfaring og opbygge spillerne.

Alligevel var holdet tilmeldt den store Academy turnering til NPF, hvor mange af landets bedste efterskoler og uddannelses-hold spillede med.

Her nåede de igennem gruppespillet og hele vejen til Playoffs, hvor de desværre tabte til Ølgod Efterskoles førstehold, som også blev de helt unge talenters banemænd i denne omgang.

Smuk opbakning til alle Tricked-hold

Undervejs var vores deltagere rigtig gode til at støtte op omkring hinanden, både i og uden for turneringerne.

Især vores professionelle hold, der var på scenen 2 gange i løbet af lørdagen fik støtten at mærke.

Men en ting var de seriøse kampe. Til LAN handler det også lige så meget om at hygge sig og d gode sociale stunder.

På NPF var der også mange muligheder for deltagerne for at slå sig løs i messe og underholdning-delen, hvor vores deltagere kunne give den gas i spil som Mario Kart, forskellige retro spil, afprøve gaming udstyr m.m.

Søndag sluttet af i bedste Tricked stil

Efter mange deltagere var sent oppe og spille lørdag ogstøtte det professionelles hold i den meget sene kamp, blev søndag en "sov længe dag" for mange.

Der blev alligevel tid til at spille en sidste kamp, hvor nogle var gode til at stå op og få presset de sidste timer ud af weekendens event.  

Og i sædvanlig Tricked stil efterlod vi alle vores pladser rene og opryddet. Og det er en vigtig del af at tage på LAN med Tricked: Vi vil gerne repræsentere gå forrest med en ordenlig, moden og professionel tilgang til gaming og esport - fra de yngste medlemmer og op til de professionelle.

Tak til alle de frivillige til NPF, for at stable eventet på benene.

Vi ser frem til næste store gamingevent med Tricked Esport, alle vores hold og medlemmer, når vi tager til GameBox Festival til maj 2023.

Læs mere om at gå på et af vores mange esport hold for børn og unge i Tricked Esport Club? 

Læs mere om alle vores mange skole-partnere, hvor du kan få esport som en del af dit skoleskema, og komme med til LAN's med Tricked

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg