Fortnite Academy: 5 nye stortalenter fra Tricked Esport Club og Tricked-skole

9. maj 2022

Fortnite Academy er tilbage

Efter en vellykket Scouting Grounds i februar kan vi nu offentligøre fem nye Academy-spillere i Tricked.

Til Scouting Grounds kæmpede de mest egnede Fortnite-talenter fra Tricked Esport Club og på Tricked-skolerne om fem pladser på Tricked’s Academy-hold – blandt hundredevis af elever i Tricked.

En sjov og udfordrende dag, der vender tilbage ca. hvert halve år, hvor nye pladser på Academy-holdet kan stå fri.

På Academy-holdet får de fem spillere coaching og flere ugentlige træninger med Tricked’s PRO headcoach i Fortnite Niclas ’kejseR’ Guldbæk, som selv er tidl. professionel Fortnite-spiller.

Fem stortalenter fra egen avl tager det store skridt til Academy

Alle fem spillere på holdet er fra ”egen avl” og har gået til Fortnite i Tricked Esport Club eller på en af vores Tricked-skoler, nu Bakkeskolen Cosmos i Esbjerg, hvor Adam 'xye' Poulsen går til dagligt.

Et resultat af Tricked’s langsigtede strategi om at skabe en udviklings-rejse for alle der bliver en del af klubben.

Her kan du skridt for skridt kan blive undervist på højere og højere niveau. Og ultimativt spille professionelt: fra begynder til ekspert, til Academy til PRO.

Academy-holdet er her det naturlige skridt for de ekstra modne spillere i Tricked’s esport-undervisning. For dem, der til dagligt viser en positiv indstilling, har en drivkraft mod at blive dygtigere, og en høj spille-mæssig kvalitet. På Academy får de chancen for at træne med de bedste og i et setup, der både understøtter spillernes udvikling og samtidig arbejder mod at skabe gode vaner og en sund tilgang til at dyrke esport aktivt.

Niclas ’kejseR’ Guldbæk, headcoach i Tricked Fortnite: Vi vægter talentudvikling højt

“Her i Tricked vægter vi talentudvikling højt. Derfor vi har forskellige niveauer, så du kan starte som en helt nybegynder og udvikle dig til eventuelt at blive en professionel spiller, hvis du drømmer om det. Eksempelvis har vi to professionelle spillere (L0wk3y og QB), som startede som vores elever i Tricked Esport Club.”

Niclas ’kejseR’ Guldbæk, headcoach i Tricked Fortnite: Valgte spillere, som gjorde det ekstra godt til Scouting Grounds

“De spillere jeg har valgt, er de spillere, som jeg syntes gjorde det ekstra godt til Scouting Grounds, som er noget vi afholder ca. hvert halve år. Her samles de bedste elever i Tricked, håndplukket af alle vores undervisere rundt i landet på baggrund af god indstilling, modenhed og højt niveau. Spillerne får så chancen for at vise, at de kan rykke sig langt og har motivation til mere.”

Niclas ’kejseR’ Guldbæk, headcoach i Tricked Fortnite: Udviklingsparametrene er virkelig gode her hos os

”Vi underviser jo overalt i landet. At de er på vores skoler eller i Tricked Esport Club, betyder jo, at de har en motivation. Man skal starte et sted og udviklings-parametrene er virkelig gode her hos os. Man kan bare arbejde sig stille og roligt op med nogle af de bedste undervisere, samt socialisere sig med andre der har samme interesse. Så det er jo win-win for alle parter".

Tricked Academy Fortnite lineup er nu følgende:

Tristan 'cloudi' Brandt-Larsen - fra Tricked Esport Club

Andreas ' Anden' Lindgaard Meyn - fra Tricked Esport Club

Christoffer 'Traxion' Tingstrup - fra Tricked Esport Club

Nikolaj 'Skyboy' Helleskov - fra Tricked Esport Club

Adam 'xye' Poulsen - fra Tricked-skolen Bakkeskolen Cosmos i Esbjerg

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg