Fusion mellem Tricked og HYDR

Med fusionens indtræden, vil HYDR Esport nu gå under navnet Tricked Esport Club - et sted hvor børn og unge i deres fritid vil kunne dyrke esporten og få professionel undervisning, ved en af Danmarks førende esportsorganisationer. Den nye, samlede virksomhed vil også blive en af Danmarks største esportsvirksomheder, målt på omsætning.

HYDR har været kendt for både at tilbyde fysisk og online esportsundervisning for børn og unge, på deres tre lokationer i Københavnsområdet, hvor de skaber gode og professionelle omgivelser for deres udøvere. 

Det har længe stået klart, at de to virksomheder har haft en stor forenelighed i form af en målrettet tilgang, fokus på sundhed og bevægelse i esport, samt et fokus på at give undervisningen formål. 

”Da vi i 2017 stiftede HYDR var det med en ambition om at kunne tilbyde esportsundervisning på alle niveauer. I dag tager vi skridtet videre og tilslutter os Danmarks ældste esportsorganisation. Med tilføjelsen af den professionelle sportslige overbygning til undervisningen sikrer vi, at de som vælger at dygtiggøre sig hos os, har mulighed for at tage rejsen hele vejen til de professionelle rækker, uden at forlade vores økosystem. Tricked løfter i dag en kæmpe talentudviklingsopgave, og er en anerkendt spiller på den danske esports scene, både hos de unge og hos veteranerne. Vi glæder os helt vildt til se vores medlemmer vokse under det nye navn og fortsætte med at tilbyde de danske esportsudøvere de bedst mulige rammer, for at opnå deres fulde potentiale.”

Victor Bruun de Neergaard, Adm. direktør ved HYDR Esport.

Tricked er en af Danmarks ældste esportsorganisationer, som fokuserer på talentudvikling i skoler, samt at have elitehold i CS:GO, FIFA, League of Legends og Fortnite, som konkurrerer på det højeste niveau i Danmark. 

Med fusionen med HYDR, det kommende Tricked Esports Club, vil der stadig være fokus på den nuværende retning i forhold til spiller og træner udvikling, både i og udenfor Tricked, sammen med vores samarbejdspartnere. Samtidig vil Trickeds "Full-Circle" koncept stadig være grundlag for virksomheden, som skal være med til at drive esporten frem i Danmark, både lokalt og nationalt. 


 ”Vi har siden 2016 drevet Tricked med udgangspunkt i talentudvikling og dette er blevet vores hovedfokus. Derfor lancerede vi sidste år vores “Full-Circle” koncept som skulle være med til at løfte esporten lokalt i Danmark. Det er vigtigt for os, at vi fortsætter den mission, om at hjælpe og udvikle esporten i hele Danmark. Vi er enormt stolte over at kunne tilføje HYDR og deres kompetencer omkring esportsundervisning, og vi glæder os til vise vores planer for fremtiden. Vores fælles vision forbliver den samme som mange kender Tricked for i dag, men setuppet omkring klubben vil blive på et niveau, som ikke er set før. ”

Morten Høj Jensen, CEO ved Tricked Esport.

Med fusionen vil Tricked Esport være en nationalt dækkende organisation og dermed kunne give endnu flere børn og unge, mulighed for at være del af en målrettet talentudvikling og nå igennem til at blive profesionelle esportsatleter.

Unge talenter der spiller og har undervisning ved HYDR (Tricked Esport Club), vil altså nu også have muligheden for at blive optaget på Trickeds ungsdomshold og talenthold. Dette er en mulighed vi ser frem til at kunne tilbyde endnu flere af Danmarks skjulte talenter. 

“Vi vil fortsætte vores arbejde for talentudviklingen i Danmark og glæder os til at kunne skabe alle disse fantastiske nye muligheder i landet for unge spillere, med plads til alle niveauer og interesse for spillene. Det er passionen og glæden ved at game der driver os.“

Morten Høj Jensen, CEO ved Tricked Esport.


Written by

Morten Høj Jensen
Sportsdirector
Morten@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg