Drømmestart for Tricked Future

22. september 2022

Et hattrick fra CSGO talenterne i Tricked Future

Onsdag aften stod den på POWER-liga for vores nye talent-lineup på Tricked Future.

Det er kun to uger siden, at holdet blev samlet efter Scouting Grounds, og er nu kastet for løverne i POWER Ligaen 3. div. C.

Hele tre kampe skulle der spilles onsdag aften, mod hhv. slusegang, KaosKlan og Shift PEEK.

Og tvivlede man på om de unge vaskebjørne manglede forberedelsestid, kunne man tro om igen. For de har i den grad fået sat dagsordenen i deres division.

Nyt træner-talent på akademi-holdet

Det er ikke kun spillerne, som skal lære hinanden at kende. Også træneren, Matthias 'Grunk' Simonsen er ny head-coach i Tricked.

Matthias har trænet CSGO i Tricked Esport Club på alle niveauer, og har især haft med de aller dygtigste spillere på ekspert-niveau at gøre. Derfor var det også naturligt at Matthias skulle tage skridtet op og træne på endnu højere niveau.

Stabile præstationer og tidligt i seng

Kl. 19.00 startede første kamp på Overpass, hvor især den unge spiller Emil 'mol011' Wurtz ledte an med 25 kills, i hvad der blev en nogenlunde komfortabel sejr på 16-9 og en god begyndelse på aftenen.

Kl. 20.00 stod den igen på Overpass, hvor KaosKlan ventede - dog uden særlig chance. KaosKlanen blev stoppet på 11. runde, i en kamp hvor især Alexander 'Pepemeister' Møller storspillede med en KD på 1.86.

Som rosinen i pølseenden ventede Shift PEEK kl. 21.00 til en duel på Ancient. Alle kunne dog komme i seng til tiden, da kampen blev aftenens korteste, lukket ned med en overbevisende sejr på 16-8.

Med sejrene indtager Tricked Future nu førstepladsen i deres division med 18 point i 7 kampe - og en kamp i baghånden.

Matthias 'Grunk' Simonsen, coach for Tricked Future: Præstationer er helt klart i top

"Jeg er super glad for vores start i Powerligaen. Vi har vundet 3 i træk, men udover det, har vi også vundet 4 ud af 5 kampe i alt, hvor vores tabte kamp var mod et meget stærkt lineup. Så vores præstationer lige nu er helt klart i top."  

Matthias 'Grunk' Simonsen, coach for Tricked Future: Gutterne har lagt en masse timer i det uden for træningstiderne

"En stor del af denne gode start skyldes helt sikkert det arbejde der er lagt i. Både fra stabens side, hvor vi har haft god kommunikation og en masse hjælpende hænder som var med til at gøre mig klar til at tage opgaven."

"Dog er gevinsten helt sikkert skabt af det arbejde, gutterne selv har lagt i det. De har været super stabile i forhold til at udføre de opgaver, der er blevet givet dem, men de har også lagt en masse timer i det uden for selve træningstiderne. Det er super vigtigt for at få den bedste start under en meget presset tidsplan."

Matthias 'Grunk' Simonsen, coach for Tricked Future: Giver ekstra blod på tanden at de har bevist de gerne ved det

"Det er super fedt at få lov til at arbejde videre med spillere fra både Tricked Esport Club og Tricked Skolerne. Det giver bare det ekstra blod på tanden, at det er nogle, der har bevist at de gerne vil det, ved at gå på skolerne eller i klubben."

Matthias 'Grunk' Simonsen, coach for Tricked Future:  Spiller efter relegation og gerne en førsteplads

"Med denne flotte start, er målet helt klart at skulle spille med i relegation om at rykke op i 2.div, og gerne med en første plads i bagagen.  Udover det vil vi helt sikkert gerne blive ved med at udvikle os på alle parameter og jeg er sikker på, at med den indsats gutterne lægger i, er vi kun lige startet" slutter Matthias 'Grunk' Simonsen, coach for Tricked Future.

Alle spillerne på Tricked Future har enten gået til esport-undervisning i fritiden i Tricked Esport Club eller været elev på en af Tricked-skolerne.

Hvis du gerne vil gå samme vej kan du læse om Tricked Esport Club samt vores CS:GO-tilbud her og om skolerne her.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg