Gode præstationer og mere blod på tanden!

Vi er nu kommet ud på den anden side af sæsonens sidste CS:GO kampe og turneringer, hvor vi har haft præstationer fra både Trickeds U16, U19 og Academy Team. Det har været en mere turbulent sæson end forventet for de forskellige hold, hvor resultaterne har været svingende. Dog har alle hold spillet nogle gode kampe og har afsluttet turneringerne på udmærkede placeringer, der har vist at de brænder for det, men samtidig giver plads til forbedring og udvikling.

Tricked U16

Sæsonen startede godt ud for U16, da de tilmeldte Yousee Esports Ligaen, som blev spillet i slut januar. Her kom drengene godt i gang fra starten af og spillede nogle gode runder. Dog mødte de nogle udfordringer i form af frafald på holdet, og nogle nødvendige udskiftninger for at dække pladserne. Drengene fandt hinanden igen og det lykkedes dem at kvalificere sig til Playoffs. Her spillede drengene nogle gode kampe, men mødte nogle modstandere der spillede lidt bedre og de sluttede på en 4. plads.

Den 20. Juni deltog U16 holdet i et heldags sommercup ved Yousee Esports Ligaen, hvor de var velforberedte og max klar. De kvalificerede sig hurtigt til finalen, der blev spillet imod Esport Brande. Der blev lagt godt ud fra start og drengene tog føringen ved at vinde det første map. Dog kommer Esport Brande hurtigt igen og tager andet map. Herefter kunne drengene ikke rigtig få rytmen tilbage, og de ender med at tabe tredje map, og ender på en 2. plads. En rigtig flot præstation, og nogle flotte kampe hele dagen.

I løbet af sæsonen har U16 også være med til Tricked Counter Strike Scouting Grounds, hvor en af spillerne er blevet udtaget og rykket op til Tricked Academyt Team. Det var en rigtig god oplevelse for spillerne, men også en der har resulteret i at U16 har måtte lave nogle ændringer på holdet med en ny Ingame Leader (IGL) og en ny spiller på holdet. Derfor har holdet brugt det meste af foråret at lære hianden spillestil at kender og skruet op for træningen, så de er klar til næste sæson.

“Drengene har spillet nogle gode kampe og lavet nogle fede præstationer. Så efter et forår med masser af pracc er drengene sultne efter at komme i gang med næste sæson.” - Lasse Andersen, træner for U16.

Tricked U19

U19 var velforberedte da sæsonen startede, men på trods af det blev det lettere usikker start på sæsonen. På grund af omrykning mellem U19 og AT, var det nødvendigt at få en ny 5. mand ind kort inden sæsonstart. Dette har gjort at holdet har haft et mindre tilbageslag hvor spillerne har skulle lære hinanden at kende og finde hinanden ingame.

Halvvejs inde i sæsonen fandt U19 fodfæstet under sig igen, og satte fuld fart fremad. Det var desværre ikke hurtigt nok og muligheden for både playoffs i ESEA og Dust2 Ligaen glippede med kun 1 sejr for lidt. Her var holdet også ramt af en uheldig udvikling i Nifl0x skulderskade, som har sat holdet lidt tilbage. Dog har drengene præsteret flot efter at de kom i gang.

Målet og forventningerne for denne sæson var at ramme playoffs, men omstændighederne, udfordringerne og drengenes indsats stod ikke til det denne gang. Holdet tager erfaringerne med videre til næste sæson, og spiller efter en bedre start og at nå målet om playoffs.

“Forventingerne til næste sæson står stadig på playoffs. Drengene får en frisk start og muligheden for at skabe et mere stabilt line-up end den forgangne sæson, så vi ikke står overfor de samme udfordringer. Vi er klar og ser frem til starten på næste sæson.” - Thore Drengsgaard, træner for U19.

Tricked Academy Team

AT er kommet noget hårdere fra start i både Dust2 2. Division og ESEA Intermediate. Her taber de flere kampe i streg, og kæmper generelt for at finde mulighederne og fodfæstet i deres kampe og som hold. Efter en hård start mærker de dog presset, finder et nyt gear og får indstillet mentaliteten til at komme tilbage på banen. Med det nye drive tager drengene på et sejrstogt og får spillet sig frem i begge ligaer. Her ender de på en 4. plads i Dust2 Ligaen efter at have været nede og røre nær bunden som nr. 8 ud af 10 hold.

I løbet sæsonen har Academy Teamet afholdt Scouting Grounds, hvor blandt andet en spiller fra U16 er blevet udtaget og er rykket op. Dette har været en god udvikling og har givet nye muligheder, men samtidig også gjort at AT har skulle håndtere flere udskiftninger, hvor holdet har præsteret mere ustabilt end forventet. Dette bliver et fokus for næste sæson, at skabe et stabilt hold, hvor spillerne har en god forbindelse og kommer bedre fra start. 

Forventningerne til næste sæson er at nå til playoffs i ESEA og som minimum nå relegation i Dust2.

“Næste sæson starter vi ud med et bedre overblik over holdet, og har haft bedre tid til at forberede og strømline. Så vi satser stort og glæder os til en ny sæson der forhåbentligt kommer til at gå langt bedre.” - Christian Bisgaard Hansen, træner for Tricked Academy Team.

Vi går næste sæson i møde med mere blod på tanden og ser frem til at vise vores spilleres udvikling som både hold og individer. Vi takker af for denne sæson og til alle vores dygtige spillere, der nu kan se frem til en lille restiutionspause, inden vi lukker op igen med endnu mere fart på.


Trickeds Main Team har netop afsluttet deres sæson, og vil blive reviewet snart.
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045