6 Grand Finals under bæltet: kejserR er ny Fortnite coach

Niclas ”kejseR” Guldbæk er ny Fortnite coach i Tricked Esport.

Længe har det ulmet under overfladen i Fortnite-afdelingen, og nu kan vi altså offentliggøre den første store nyhed.

Den tidligere professionelle Fortnite-spiller Niclas ”kejseR” Guldbæk er ny Fortnite coach for Tricked PRO, Academy og i Tricked Esport Club. kejseR vil med andre ord gå ind og bidrage med sin viden og erfaring på alle niveauer i Tricked.

Stor erfaring fra det højeste niveau

Niclas ”kejseR” Guldbæk er tidligere professionel Fortnite-spiller med stor erfaring fra det højeste niveau, bl.a. 6 Grand Finals i både Solo, Duos Trios og Squads.

Niclas ”kejseR” Guldbæk vil også stå i spidsen for vores store talent-scouting event for Fortnite - Scouting Grounds - hvor vi åbner vinduet for Fortnite-medlemmer i Tricked Esport Club og Tricked's skoler. Her får de chancen for at spille sig på en plads på vores Academy-hold – og ultimativt vores professionelle Fortnite-hold.

Scouting Grounds afholdes til februar 2022.

Niels ’rizc’ Topp: En fantastisk Fortnite-personlighed

"Med tilføjelsen af kejseR får vi en fantastisk Fortnite-personlighed tilknyttet her i Tricked. Men samtidig også en ekspertise, der kan hjælp både vores undervisningstilbud, samt vores kommende revamp af PRO og Academy afdelingen af Fortnite" siger Assisterende sportsdirektør Niels "rizc" Topp og fortsætter:

"Jeg glæder mig super meget til at se, hvor stor en impact kejseR kan få her i Tricked. Både på det højeste niveau - men især også med talentudvikligen, hvor han kommer til at lede vores første Scouting Grounds i Fortnite" slutter Niels "rizc" Topp.

Niclas 'kejseR' Guldbæk: Kan udvikle nye talenter til højeste niveau

"Jeg ser frem til en masse nye udfordringer i Tricked. Jeg har altid gerne ville coache, og jeg føler, at jeg har et godt øje til at spotte nye talenter" siger Niclas 'kejseR' Guldbæk og fortsætter:
"Nu skal jeg bidrage med hele min ekspertise indenfor Fortnite kompetitivt, og fra det høje niveau på topplan. Jeg tror på, at jeg har, hvad der skal til, for at udvikle nye talenter og få dem til at konkurrere på højeste plan" slutter Niclas 'kejseR' Guldbæk.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg