kiR indtager bænkplads på CSGO holdet

5. oktober 2022

Tricked Esport har besluttet at Andreas 'kiR' Kirstein fremover indtager en bænkplads på CSGO-holdet, og ikke vil være en del af holdets faste fem-mands lineup.

Niels 'rizc' Topp: En fantastisk klubmand

"Andreas har været en absolut fantastisk klubmand, siden han blev en del af Tricked for snart 2.5 år siden. Han har været en fornøjelse at arbejde sammen med, både på serveren og udenfor, men vi er et sted nu som hold, hvor der skal en ændring til, for at vi kan realisere vores potentiale." siger Niels 'rizc' Topp, sportsdirektør i Tricked Esport

Niels 'rizc' Topp: En hård beslutning

"Det har været en hård beslutning at fjerne Andreas fra vores aktive lineup, og det er ikke en opgave, vi har taget let på, men efter lange snakke i gruppen, der tager de store beslutninger om vores CS:GO hold, blev vi enige om, at dette var det rigtige valg."

"Både Morten (Tricked CEO red.), Winspai (CSGO Head Coach red.) og jeg har været mange scenarier igennem, før vi endte med at tage denne beslutning, men vi er også sikre på at den kommende udskiftning er det rigtige valg for holdet og for klubben at tage."

"Tusind tak til Andreas, for al den tid han har brugt i klubben, for hans gode humør og evne til at skabe en god atmosfære på holdet. Vi ønsker al held og lykke i hans fremtidige færd. Vi ved at lige gyldigt hvor han lander, så bliver han en positiv påvirkning." slutter Niels 'rizc' Topp, sportsdirektør i Tricked Esport

988 dage i Tricked-trøjen

Andreas 'kiR' Kirstein har repræsenteret Tricked i den sort-røde jersey i hele 988 dage - siden januar 2020. Og har i dag spillet over 500 hltv maps for Tricked Esport.

Med andre ord er Andreas 'kiR' Kirstein en helt uundgåelig del af Tricked's nyere historie og seneste CSGO æra.

I perioden har Andreas 'kiR' Kirstein været med til at vinde flere turneringer: Herunder 1. plads i Dust2 Ligaen Sæson #15 i 2020, 1. plads i Elisa Nordic Championship Denmark og 1. plads i Dust2 Ligaen Sæson #16 i 2021.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg