larsen er ny coach for Tricked Esport

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
January 11, 2023

Comeback på coach-fronten

Tricked Esport har fået ny coach for det professionelle CSGO-hold, og det er en gammel kending i Tricked-trøjen, der vender tilbage i en ny rolle.

Det er den nu tidligere Tricked-spiller Sebastian ’larsen’ Larsen, som er ny coach for Lucky, Iceberg og Co.

larsen gør dermed comeback i Tricked-trøjen, hvor han senest tørnede ud som spiller i AWP-rollen, hvor han nåede at spille 197 HLTV-maps i perioden fra august 2021 til september 2022.

larsen har derudover tidligere har spillet professionelt for Singularity, Movistar Riders m.fl.

Morten Høj Jensen, CEO i Tricked Esport: Valget faldt naturligt på larsen

“Valget faldt naturligt på larsen, da vi havde haft rig mulighed for at se hvad han indeholdt som person under hans periode som spiller” siger Morten Høj Jensen

“Vi har tidligere haft spillere inde, som vi faktisk følte var perfekte at konvertere til en træner position. Larsen havde mange af de samme kvaliteter, som vi havde oplevet med Sycrone. Og da vi sendte Dennis videre i hans karriere, var vi godt klar over at hans træner potentiale var ekstraordinært. Det er de samme tendenser, vi ser hos Larsen og vores data giver os et klart billede af hvad han kan forbedre på holdet“ slutter Morten Høj Jensen.

Sebastian ‘larsen’ Larsen: Det rigtige tidspunkt, jeg har taget valget

“Jeg er super spændt at starte op for fuld skrue nu her. Det tiltaler mig rigtig meget at blive coach, og jeg tror på, at det er det rigtige tidspunkt, jeg har taget valget. Det er heldigvis en rolle, jeg har været vant til fra tidligere, så jeg føler mig komfortabel, og jeg er sikker på at drengene og jeg selv nok skal nyde godt af det på sigt" siger larsen

“Har tænkt meget over tingene, hvor jeg som spiller har haft mine chancer til at tage næste skridt, og hvor niveauet har været for svingende, hvilket jo gør at man må kigge indad. Derfor har jeg tænkt meget over at gå hele vejen som coach, da jeg selv mener jeg har mange kompetencer indenfor elite CSGO. Så den store test er jo her i min tidligere klub Tricked. Jeg håber vi endelig kan få skiftet nogle af de kasketter ud med trofæer, som den kære IceBerg jo valgte at breake under vores signing i sin tid. Nu må det sgu være nu!” fortsætter larsen

”Jeg glæder mig meget til at vi skal ud og spille en masse kampe. Jeg har savnet det høj-intense konkurrence-miljø imod bobler-hold til toppen af verden. Det giver nogle super fede muligheder for upsets og fede runs! Så må vi kæmpe os op på den rigtige side af top 30, frem for lige udenfor” slutter larsen

Vil du gå til CSGO i Tricked Esport og blive lige så god som de professionelle? Se vores esport-undervisning for børn og unge i København, Aarhus og Online her

Hør alt om vores sjove events, bootcamps, giveaways og gode tilbud

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at fås nys om, når der sker nyt i Tricked Esport.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communications
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg