League of Legends på Østerskov Efterskole

Østerskov Efterskole; Det første skridt i din Legaue of Legends karriere!

 

På Østerskov efterskole går Esport og daglig undervisning hånd i hånd. Ved at bringe spilbaseret undervisning ind i det gode gamle danske lokale, har de på Østerskov opnået en synergi imellem spilverdenen og folkeskolen, kombineret med de fantastiske oplevelser en efterskole byder.

 

Ved siden af den klassiske undervisning krydret med mængder af gamification, har Østerskov også sin egen E-atlet linje, som er ledet af Niklas ”Tessin” Christensen, der selv har en flot karriere inden for Esportens pro-verden.

På Esports linjen er der fokus på at konkurrere og danne de bedste spillere, som er klar til at fortsætte ud i verden med store spil evner og en høj grad af digital dannelse.

 

I det nye år ser vi frem til at påbegynde vores samarbejde med Østerskov, hvor vi vil være med til at styrke deres talentudvikling, så eleverne får en endnu bedre spilforståelse og skill udvikling.

Talentudvikling står som en hjørnesten for Østerskov efterskoles DNA og er essentielt for både skolen selv, men særligt også eleverne. Vi glæder os derfor til at hjælpe med at løfte denne opgave og tage Esporten til et nyt niveau.

 

Full Circle Concept

Vi har vist hvad vi kan både i Hobro og på Østerskov, så er det tid til skridtet videre, så nu starter vi i Aalborg” Lyder det fra træner Niklas ”Tessin” Christensen,

Når han snakker om Tricked Full Circle Concept, som bygger på tanken om at kunne dyrke Esport som en del af ens uddannelse, fra folkeskole og hele vejen til og med gymnasiet. Efter at have startet din Esports undervisning ved Østerskov efterskole, kan du nu fortsætte din League of Legends udvikling hele vejen til Aalborg Teknisk Gymnasium, hvor du kan få din uddannelse sideløbende med at du kan lære en masse Esport!


Også ved Aalborg Teknisk Gymnasium vil Tessin være at finde som underviser for League of Legends. For at skabe en stærk overgang fra at være elev på Østerskov til at gå på AATG, har vi sikret at eleverne bliver mødt af et kendt ansigt, som kender deres skills og kan hjælpe dem endnu længere.

Besøg Østerskov Efterskole

https://osterskov.dk/e-atlet/


Written by

Martin Eckhaus
Uddannelseschef
martin@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045