Lucky er tilbage

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
June 7, 2022

08-06-2022

Philip "Lucky" Ewald vender tilbage til Tricked, efter et ophold hos Astralis på lige under et år. Dermed kan den 19-årige stortalent igen se frem til at trække i den sort-røde Tricked trøje.

"Det er en fantastisk fornemmelse at kunne byde Lucky velkommen tilbage efter hans tur i Astralis. Der fik han desværre ikke det ophold han og vi havde ønsket for ham, men vi har på intet tidspunkt mistet troen på hans enorme talent. Holdet har tydeligvis manglet nogle af hans kvaliteter og firepower siden salget sidste år, så gensynsglæden er stor. Jeg er stolt over at Lucky viser os den tillid, at han stoler på at vi kan få ham tilbage til toppen." Morten Høj Jensen - CEO, Tricked Esport

Rart at være tilbage

Philip skiftede til Astralis i juli 2021, efter at have spillet over 250 HLTV-kampe for Tricked. Han er også begejstret over at være tilbage:

"Efter at have været ude et sted hvor det var meget turbulent og til tider kaotisk med mange udskiftninger på holdet, så er det meget rart at være tilbage et sted hvor man ved at man føler sig hjemme og hvor man ved hvordan tingene fungerer. Ambitionen med TRICKED er helt klart at komme tilbage dertil hvor det er rigtigt sjovt - her håber jeg på at kunne give det sidste skub i den retning." Philip "Lucky" Ewald.

Erfaring fra majoren og andre top-tier events

Under tiden hos Astralis er Philip blevet en masse erfaringer rigere med CS fra øverste hylde. Der kan nævnes PGL Major i Stockholm, Blast Premier i Royal Arena og IEM i Katowice.

Vi kigger fremad

"Som vores CEO, Morten også siger, så er det en absolut fornøjelse at sige “velkommen tilbage” til en af vores tidligere Tricked-spillere, en spiller som var med til hente trofæer til klubben i vores nationale liga, en spiller som var med til at hente konsekvente sejre mod vores danske rivaler, men også en spiller som har så meget potentiale at han fik muligheden for at prøve Counter-Strike på den allerhøjeste hylde, i de største arenaer af.

Nu bygger vi fremad med denne ene ændring på vores holdkort, og selvom der er få måneder tilbage af sæsonen inden sommerpausen så regner jeg stærkt med at vi kan få et par flotte resultater (og forhåbentligt endnu et nationalt liga-trofæ) inden ferien kalder.

Når det så er sagt, så er dette en signing som ikke bare benefitter os på den korte bane, det er også en signing vi føler vi kan tage os det sidste stykke ind i den internationale top-30, hvor vi føler at vi, som klub, hører hjemme. Derudover så tror og mener vi også at Tricked er den rigtige klub for et kæmpe-talent som Lucky til at lave sin udvikling helt færdig, således at når han får sit næste call-up til tier 1, så bliver det en uomtvistelig success." Niels "rizc" Topp, sportsdirektør, Tricked Esport

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Alex Sychou
Head of Content
als@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg