Niels ‘rizc’ Topp bliver ny sportsdirektør i Tricked Esport

Med tilgangen styrkes den sportslige ledelse i Tricked Esport med både mangeårig erfaring med esport og et dybdegående kendskab til branchen.

Niels ‘rizc’ Topp er for mange et kendt ansigt, som vært og ekspert-kommentator på både dansk fjernsyn (DR3 og TV2 Zulu) og internationale streams (DreamHack, ESL og Starladder).

Derudover har han også en fortid som stifter af og kommentator i adskillige firmaer fokuseret på streaming og kommentering - herunder GameCast og ESPlanet - samt som ejer og sportsdirektør i forskellige mindre klubber, herunder Magistra og Maknitude.

Morten Høj Jensen, CEO i Tricked Esport: ”Matcher mine tanker om det sportslige én til én”

“Det er fedt, at vi har kunne tiltrække en person som Niels. Han er en mand med kæmpe erfaring inden for esport, og på mange områder matcher han mine tanker omkring det sportslige én til én" siger CEO i Tricked Esport, Morten Høj Jensen.

Niels ‘rizc’ Topp: ”Har allerede fået sat præg på den sportslige del af klubben”

“Jeg er super glad for at kunne annoncere starten på min "nye" karriere i esport i dag, og især i samarbejde med en klub som Tricked, som jeg både er medejer af, og kender qua mit arbejde her i 2021. Tricked er på et rigtigt interessant niveau - både som professionel klub - men også som virksomhed i esports-branchen” siger Niels ‘rizc’ Topp.

“Jeg har længe gået med tanken om at give karrierevejen som sportsdirektør et skud, og da jeg fandt ud af mit 2022 blev vendt fuldstændig på hovedet, så fandt vi en måde at gøre det på hos Tricked” fortsætter Niels ‘rizc’ Topp.

“Jeg har allerede været igang med at undersøge og starte light på jobbet i December, men jeg har egentlig været på fuld tryk siden 1. januar - og har derfor allerede fået sat mit eget præg på den sportslige del af klubben” slutter Niels ‘rizc’ Topp.

Den rigtige mand til at tage taktstokken

“Det er ret vildt for mig at give det sportslige ansvar videre, da jeg har stået med det siden klubbens start i 2012. Det kommer til at kræve tilvænning, men jeg er slet ikke nervøs for, at vi har fundet den rigtige mand til at tage taktstokken” fortsætter Morten Høj Jensen.

Stor klub resultatmæssigt, lille klub budgetmæssigt

“Vi er en lille klub budgetmæssigt, men stor klub resultatmæssigt. Der er ikke mange klubber, som kan måle sig med vores sportslige succes hen over årene, og det har skabt nogle stolte traditioner og høje ambitioner. Dem glæder jeg mig til at se Niels bygge videre på” slutter Morten Høj Jensen.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg