Niels ‘rizc’ Topp stopper i Tricked Esport fra årsskiftet

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
December 1, 2022

Fra årsskiftet stopper Niels ’rizc’ Topp som sportsdirektør i Tricked Esport

Niels 'rizc' Topp efterlader et stærkt aftryk på Tricked Esport. Både i den sportslige sektor, herunder CSGO-, FIFA- og Fortnite-afdelingerne, efter 1 år som sportsdirektør. Og før det 10 måneder, hvor Niels ’rizc’ Topp bidrog til organisationens drift, kommunikation og sociale medier.

Det er et stærkt aftryk, som Niels ’rizc’ Topp efterlader på Tricked Esport.

Senest i den sportslige sektor, efter 1 år som sportsdirektør, i en periode, der har budt på store ændringer og strabaserende udfordringer i hhv. CSGO, FIFA og den nyoprettede Fortnite-afdeling. Men også før det i organisationens daglige drift, kommunikation og SoMe-platforme, hvor Niels 'rizc' Topp bidrog 10 måneder, før sportsdirektør-rollen ventede.

Morten Høj Jensen, CEO i Tricked Esport: Han har bragt struktur til vores sportslige projekter og sat et klart aftryk i Tricked Esport

“Det har været en sand fornøjelse at have Niels ombord i den transformations-periode, som Tricked har været igennem de sidste to år. Han har været en dejlig kollega som altid finder lyspunkter og det positive frem, det har smittet af på os alle. Han har bragt struktur til vores sportslige projekter og sat et klart aftryk i Tricked Esport. Vi kommer til at savne Niels på kontoret, men kommer til at nyde ham på TV2 Zulu i stedet." siger Morten Høj Jensen, CEO i Tricked Esport.

Hele Tricked-familien ønsker Niels ‘rizc’ Topp alt held og lykke fremover.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communications
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg