Nyt stort Simracing partnerskab med FYRA SimSport

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
December 2, 2022

Nyt partnerskab sætter fuld fart på den digital motorsport 

Tricked Esport starter et nyt samarbejde med den danske digitale motorsports-pioner FYRA SimSport - én af de førende simracing organisationer i sporten.

Læs mere nedenfor - og skriv dig allerede op til venteliste til undervisning i dag ved at klikke her

Simracing undervisning i Aarhus og Vejle*

Sammen med FYRA SimSport kan vi for fremtiden tilbyde Simracing undervisning og bootcamps - på hold i både Aarhus og Vejle - og på sigt online.

Her mødes det bedste af begge verdener. Både FYRA SimSports dygtige trænere, racing kompetencer og faciliteter. Og Tricked Esports mangeårige erfaring med esport undervisning og talent-udvikling.

Undervisningen vil foregår på små hold med 8 kørere på pr. hold med ugentlig træning. Alle hold undervises af topklasse trænere, der til dagligt kører for FYRA SimRacing.

*Simracing-undervisningen starter op fra marts/april 2023

Nyt undervisnings-koncept indenfor Simracing

På vores simracing hold dyrker vi den fælles passion for digital motorsport.

Du bliver trænet af PRO-kørere fra FYRA. Du får en masse fede sociale aktiviteter igennem holdtræningen. Og så får du arbejdet med din udvikling som kører, trænet efter nyt program hver gang, og får tonsvis af tips og tricks. Og så kører du selvfølgelig masser af ræs!

Holdende vil primært være rettet mod voksne deltagere.

Sportsligt samarbejde med de ypperste simracing talenter fra FYRA SimSport

Med samarbejdet vil FYRA SimSport kunne drage nytte af den mangeårige erfaring med talentudvikling, opbygning og udvikling af esport-hold, som Tricked Esport har opbygget gennem 10 år som professionel esport-organisation.

En viden som vil komme FYRA SimSport's kørere til gavn, når de kører med i de store internationale og nationale Simracing løb. Med samarbejdet vil der også kunne bygges en direkte bro for talenter: Fra undervisnings-hold til den professionelle overbygning, hvor FYRA SimSport er aktive på den professionelle scene.

Morten Høj Jensen: Tricked kan være med til at bane vejen for flere dygtige danske racerkørere

"Vi tror at flere vil kunne udleve deres drøm og forfølge deres ambitioner igennem Simracing. Hvis Tricked kan være med til at bane vejen for flere dygtige danske racerkørere, så vil vi være enormt stolte over det." siger Morten Høj Jensen, CEO i Tricked Esport.

Lasse Sørensen: Glæder os til at se de mange talenter stråle igennem

"FYRA arbejder meget på den professionelle scene, og vi glæder os selvfølgelig også til at se de mange talenter stråle igennem på de forskellige hold og måske kunne tage dem ind under vores vinger i fremtiden" siger Lasse Sørensen

Skriv dig op til et Simracing hold allerede i dag - der er begrænsede pladser

Træningen begynder fra marts/april 2023, og du kan allerede i dag skrive dig op til at få en startplads på et af holdende.

Der er begrænsede pladser i både Aarhus og Vejle. Derfor kan det være en god idé at tilmelde sig i god tid.

Når du tilmelder dig, kommer du på venteliste til enten Aarhus eller Vejle.

Når vi starter holdende op, bliver du kontaktet af Tricked Esport mhp. holdstart.

Skriv dig op på vores venteliste lige her

Lasse Sørensen, direktør i FYRA SimSport: PRO-kørere kan guide dig til at blive endnu bedre på de virtuelle racerbaner

"Parnerskabet med Tricked giver rigtig god mening, da vi i FYRA gerne vil introducere folk til hvad simracing kan tilbyde. Vi ønskede at kunne udbyde undervisning i professionelle rammer og i form af struktureret træning. Og her var det oplagt med Tricked Esport, som partner." siger Lasse Sørensen.

"Sammen kan vi tilbyde struktureret træning af PRO-simracing kørere, som kan guide dig til at blive endnu bedre på de virtuelle racerbaner. Derudover får man en masse fede sociale aktiviteter igennem holdtræning hos FYRA og Tricked." siger Lasse Sørensen

"Vi ser frem til at kunne levere nogle gode træningsforhold indenfor simracing verdenen i samarbejde med Tricked. Derudover tror vi også at ved at give muligheden for at træne på hold, samt det sociale i det kan være med at at vise hvad netop simracing kan tilbyde." slutter Lasse Sørensen.

Morten Høj Jensen, CEO i Tricked Esport:  En sjov sport og aktivitet med et kæmpe potentiale

"Med FYRA SimSport kan vi tlbyde en ny og underholdene undervisning i Simracing - en sjov sport og aktivitet med et kæmpe potentiale. Det har været vigtig for os, at undersøge hvordan motorsportens talentudvikling foregik, og de erfaringer vi har gjort igennem 2022, har overbevist os om at Simracing har sin plads og ret i motorsporten." siger Morten Høj Jensen.

"Vi tror at flere vil kunne udleve deres drøm og forfølge deres ambitioner igennem Simracing. Hvis Tricked kan være med til at bane vejen for flere dygtige danske racerkørere, så vil vi være enormt stolte over det." fortsætter Morten Høj Jensen.

"Valget faldt på FYRA fordi de klart er det bedste team indenfor Simracing i det danske marked. Der er ikke nogle i nærheden af deres talentudvikling og resultater. Vi har haft nogle gode værdi-snakke med FYRA og har igennem hele processen været meget enig i tilgangen til undervisning og hvordan produkterne skulle udformes. FYRA har vist, ud fra sin meget korte levetid, at der ikke skal meget justering til for at skabe en bæredygtig forretning. Det vil vi helt sikkert gerne hjælpe dem med at forme og komme i mål med." slutter Morten Høj Jensen.

Om FYRA SimSport

FYRA SimSport blev grundlagt af Lasse Sørensen og Michael Schroter, der begge har en mangeårig erfaring med både digital motorsport, såvel som real-time motorsport. I dag kører FYRA SimSport med i de store løb internationalt, herunder Le Mans Virtual og Porsche TAG Heuer Esports Supercup Contender Series. Senest vandt kørerne fra FYRA SimSport samtlige podiepladser til det officielle danske simracing mesterskab, Porsche Esports Carrera Cup Denmark, med Mikkel Gade på 1. pladsen, Lasse Bak på 2. pladsen og Kevin Nielsen på 3. pladsen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communications
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg