Nytårstale - og et smugkig ind i 2023

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
December 29, 2022

2022 synger på sidste vers

Og her på årets sidste dage, gør vi status på året der gik i Tricked Esport - og løfter lidt af sløret for hvad 2023 kommer til at byde på.

 

Salget, der overgik de fleste forventninger

2022 blev året, hvor Tricked Esport blev solgt for et rekordbeløb i dansk esport, og hvor klubben fik en ny primær ejer i RightBridge Ventures. Dette blev også årets største annoncering.

Salget kronede 10 års udvikling og benhårdt arbejde som en af de førende organisationer i den nordiske esport-branche, og markerer nu begyndelsen af et nyt kapitel i Tricked Esports historie.

Vi tror på, at et stærkt fundament kan bære virksomheden og klubben til nye højder. Og den vækst har vi allerede taget hul på så småt her i slutningen af året. Flere annonceringer venter allerede i starten af 2023.

Læs nyheden fra november her

Et år med store sportslige ambitioner

Der var store forventninger til de sportslige resultater, da 2022 blev skudt igang, men vi har også måtte sande, at de har været svære at imødekomme.

Indsatsen og attituden har ikke på noget tidspunkt været problemet. Med 327 spillede baner i CSGO blev vores hold det mest aktive i verden i 2022.

Undervejs har vi måtte sige farvel til to personligheder både på- og udenfor serveren i CSGO. Først larsen, der joinede holdet samtidig med IceBerg, og dernæst Tricked-klubmanden kiR, der den dag i dag har spillet over 500 HLTV-maps i Tricked-trøjen. 

Fuldgode erstatninger blev fundet først i Lucky, der landede i juni, efter hans ophold hos Astralis. Og efter det Nodios, der fuldtendte det nuværende CSGO-lineup.

På Fortnite-fronten blev ambitionerne indfriet med flere FNCS deltagelser, men næste år skal de gerne veksles til top10 placeringer.

2022 blev også året hvor Tricked for første gang droslede ned på FIFA aktiviteter, da spillet desværre ikke har kunne indfri grundlag for at være professionel udøver i spillet. Her skal der lyde en stort tak til alle spillere der har repræsenteret Tricked og Vejle BK gennem tiderne.

Stolt involvering i fantastiske projekter

2022 bød også på en række projekter, hvor vi deltog som ekspert-partner indenfor esport og gaming, og hvor vi stolt kunne se, at vores verden og erfaringer kunne gøre nytte på så vidt forskellige områder som sikkerhedskampagner, jobskabelse og i psykiatrien.

Til DSB Safety kampagnen byggede vores Minecraft team over mange måneder Hovedbanegården som en verden i Microsoft’s Minecraft Education. En sjov øvelses- og quiz-bane for børn i mellemskolingen, mhp. at gøre dem opmærksomme på farerne der lurer på de danske togperroner og dermed forebygge ulykker for børn og unge.

I oktober afholdt vi et fantastisk jobskabelses event med Københavns Erhvervshus & Væksthusets Forskningscenter, hvorvi endnu engang havde tænkt ud af boksen og sat virksomheder (ZOO og Netto i denne omgang) og arbejdstagere sammen i vores rammer.

Vi var i november også involveret i Gaming United, som er et socialt esport event, som afvikles af Psykiatrien i Region Midtjylland og Aarhus Kommune.

Simracing med lys fremtid i Tricked Esport

I 2021 gik vi for alvor i gang med at blive klogere på Simracing og hvad virtual racing rent faktisk kunne bidrage med.

Vi har nu brugt en stor del af 2022 til at formulere en strategi, hvor første del blev annonceret her i december måned:

Vi valgte at partner op med Danmarks, og muligvis Europas bedste hold, fordi vi mente at FYRA SimSport ville gøre sig bedre som Tricked’s hushold, fremfor at vi bygger et hold selv.

Med FYRA fik vi også adgang til de bedste talenter i dansk simracing, som skal være med til at opbygge den bedste Simracing undervisning, du kan købe herhjemme.

Simracing er for alle, uanset om du kører for hyggens skyld eller har ambitioner om at blive den næste Kevin Magnussen.

Hvad byder 2023 så på?

Vi har rigtig mange interessante events planlagt for næste år, så det skal I glæde jer til.

Vi kommer til at lancere 3 nye Tricked Esport Club lokationer i Jylland, så vi kan binde vores aktiviteter i Jylland endnu bedre sammen.

Der bliver også annonceret nye partnere og produkter i starten af året. Så der er meget at glæde sig til.

Tak til ansatte, partnere, og alle de seje talenter der går til esport hos os hver uge

Slutteligt vil jeg personligt gerne sige tak til alle vores ansatte for en god indsats og for give de unge mennesker unikke muligheder.

Tak til alle vores dejlige samarbejdspartnere for at blive ved med at tro på en esportsvirksomhed, der gør tingene anderledes. SteelSeries, PwC, TalentsUnlimited, First Grade, KS Byg, Jysk Flytteservice. 

Og tak til alle vores dejlige unge talenter og spillere, store som små, der møder ind til træning hver uge på skolen eller i vores esportcentre. Uden jer kunne ingen af vores drømme blive indfriet!

Godt nytår!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Morten Høj Jensen
Sportsdirector
Morten@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg