PwC er ny officiel samarbejdspartner

11. april

Velkommen i klubben!

Tricked Esporter i dag glade og stolte af at kunne byde revision- og rådgivningshuset PwC velkommen som ny officiel samarbejdspartner.

PwC er en partner, der forstår sig på gaming og esport

Når en branche vokser sig større og mærker behovet for  ekspertrådgivning og revision, er det altafgørende at have en kompetent samarbejdspartner.

Gaming og esport-branchen har selv gennemgået netop den rejse de sidste 20 år.

Fra den spæde begyndelse med små improviserede events og amatør-organisationer til i dag, hvor globale brands fylder landskabet. Og hvor esport-events fylder de største areaner verden over.

Her er PwC den perfekte partner til at styrke branchens udvikling med rådgivning og revisions-ekspertise af højeste kvalitet.

PwC har specialiseret sig i områder som bogføring, adminitration og revision, udfærdigelse og gennemgang af sponsoraftaler, immaterielle rettigheder, spillerkontrakter, selskabsret og køb og salg af virksomheder.

Med andre ord: PwC er en rådgiver, der forstår sig på gaming og esport-branchens behov og problemstillinger.

Derfor er PwC også den perfekte samarbejdspartner for Tricked Esport.

Er man i tvivl, kan man bare se på, hvordan PwC selv bruger esport som værktøj til at rekruttere unge erhvervsprofiler.

Læs mere om PwC's rådgivning til esportshold, -spillere og -organisationer

PwC finder de nye erhvervs-talenter igennem esport

Hvordan tiltrækker man de dygtigste unge erhvervstalenter? PwC syntes at have knækket koden.

Til rekrutteringsarrangementer med esport i fokus, har Tricked Esport tidligere stillet sin ekspertise og faciliteter til rådighed for PwC.

Til rekrutteringsforløb med esport sættes kompetencer som samarbejde, problemløsning og kommunikation på spidsen. Og erhvervstalenternes måde at indgå i teams udfordres - på en original, underholdende og social måde.

En innovativ løsning i bestræbelsen på at finde de dygtigste og mest talentfulde unge medarbejdere - ved hjælp af gaming og esport.

Morten Høj Jensen, CEO i Tricked Esport: ”Ser frem til at udvikle branchen sammen med PwC”

“Jeg er rigtig glad for at kunne byde PwC velkommen som sponsor i Tricked. Vi har længe haft gode dialoger med PwC, da de meget tidligt har udvist stor interesse for gaming-branchen.” siger Morten Høj Jensen.

“PwC har spottet behovet for revision- og rådgivning på området, og sammen kan vi blive endnu klogere på hvilken type produkter, der giver mening for branchen. Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til at udvikle branchen sammen” slutter Morten Høj Jensen.

Om PwC

PwC’s løser revisions- og rådgivningsopgaver for kunder fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor. PwC har 2.500 medarbejdere og partnere i Danmark, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger – med udgangspunkt i markedsførende ekspertise inden for revision, skat og rådgivning. PwC arbejder derudover for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Globalt har PwC 300.000 medarbejdere i 156 lande.

Læs mere om PwC

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg