Salg af NLC spot til Astralis

Efter mange gode sæsoner i NLC kan vi idag annoncere salget af vores spot i ligaen til Astralis. Vi er super stolte af alt vi har opnået i NLC, men det er også på tide at komme tilbage til vores kerneværdi, nemlig talent-udviklingen.

Dette salg betyder at Astralis overtager vores plads i NLC, med henblik på at opbygge en Academy-hold som underbygning til deres LEC hold, som mange allerede er bekendte med. Sammen med salget af spottet har vi anbefalet Astralis at skrive kontrakter med alle vores nuværende spillere og medarbejdere, som er tilknyttet vores League of Legends Pro-projekt.

"Jeg er utroligt stolt over at vi på meget kort tid, har kunne lave et setup i Tricked, som gjorde det muligt at blive det første hold som ikke var tilknyttet en LEC organisation, til at vinde NLC.

Det viser, at vi ved hvad der skal til, for at opnå resultater og sportslig succes. Vi elsker talentudvikling i Tricked, og lige nu mangler der kræfter længere nede i økosystemet, for at League of Legends hænger sammen. Derfor er vi også glade for at kunne give Astralis en mulighed for at bygge videre på vores succesfulde setup, og vi håber at de tager en stor del af det sportslige setup med videre i NLC.

Vi skal ned og bygge op, så vi kan flytte endnu flere spillere fra drøm til realitet. Det arbejde er lige så vigtig som at vinde flotte titler og en dag skal vi nok komme retur til NLC."

Morten Jensen, CEO hos Tricked Esport

Derfor er vi også glade for at kunne annoncere vores plan, for at opbygge et nyt fremtidigt hold, der skal spille på det højeste nationale niveau - og derfor passe bedre ind i vores "Full Circle" talent-udviklingskoncept - og sådan skabe en langt bedre forbindelse mellem vores bedste kompetitive hold og de skoler og lignende instituioner, vi samarbejder med.

Især nu hvor vi har set præcis hvad der skal til for at vinde en NLC sæson, står vi i Tricked utrolig stærkt til at udvikle fremtidens danske talenter og sende dem videre til NLC niveauet, og forhåbentlig også til de allerstørste ligaer som LEC og LCS.

Når dette er sagt, så er vi også utrolig stolte af denne sidste sæson i NLC, hvor vi slutter med trofæet i ligaen - et resultat der på ingen måde må gå i glemmebogen.

"Vi slutter denne omgang af NLC med en flot første plads. Vi er det første hold nogensinde, der ikke er et LEC Akademi hold, som har vundet førstepladsen. Dermed fik vi muligheden for at spille mod nogle af de bedste hold i Europa, i EU Masters turneringen, hvor vi sluttede blandt de 12 bedste.
Det har været et fantastisk sidste split for både spillere og medarbejdere i League of Legends afdelingen - vi slutter på toppen!"

Natasha Voetmann, Manager for League of Legends hos Tricked Esport

Til slut vil vi gerne give en stor tak til alle vores involverede spillere, medarbejdere og selvfølgelig også vores fans, som har arbejdet benhårdt og støttet op om Tricked Esport i NLC de sidste par sæsoner. Vi håber på at i også vil følge med på nationalt plan.

Written by

Morten Høj Jensen
Sportsdirector
Morten@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045