Scouting Grounds #2: Bliv FIFA-spiller på Tricked Academy

Tilbage i sommeren 2019 afholdte vi vores første udgave af Scouting Grounds, som har til formål at finde spillere til vores akademihold i FIFA. Nu er vi klar til at åbne op for to nye pladser på akademiet i håbet om at få fat på det næste store talent. Dette sker på vores kontor i Viby Jylland, hvor vi afholder en turnering for alle som har interesse i at blive en del af Tricked Academy. Her vil både FIFA-coach Kent Brylle samt enkelte af FIFA-holdets spillere være tilstede og følge deltagernes kampe med det formål at finde de to spillere som skal være en del af Tricked Academy i fremtiden.

Den første udgave af Tricked Academy i FIFA-afdelingen har indtil videre været en stor succes. Dengang blev spillerne Emil Skifter, Frederik Kruse, Simon Friis og Oliver Høegh udvalgt efter at mere end 40 deltagere havde kæmpet om pladserne på Vejle Stadion, og de har siden signingen vist store fremgang. Blandt andet fik alle Elite 1 i Weekend League i løbet af de første to weekender, 2 af spillerne er gået videre til første fase af kvalifikationerne til de største internationale turneringer og til slut har drengene oplevet stor succes på LAN med guld i blandt andet Bilka eFootball Tournament og Dansk Esportsfestival.

Denne succes vil vi gerne bygge videre på via den næste udgave af Scouting Grounds. Som akademispiller bliver man det kommende år en del af en stor organisation som sætter en ære i at udvikle talenter, man får mulighed for sparring med nogle af Danmarks bedste spillere, og så kommer man til at indgå i et coachingforløb med årets træner i eSuperligaen sæson 4, FIFA-coach Kent Brylle gennem hele perioden. Vores mål med spillerne på Tricked Academy er, at de en dag ender i eSuperligaen og samtidig kæmper med om pladserne til de store turneringer.

Information om Scouting Grounds

Dato: Lørdag 1. august 2020

Tidspunkt: 12.00

Lokation: Tricked Esports hovedkontor

Adresse: Skanderborgvej 277, Blok 3 st, 8260 Viby Jylland

Deltagerpris: 50 kroner

Bemærk at der kan købes billetter til to forskellige tider. Dette gøres for at skabe mere plads til hver enkelt deltager. Det er ligegyldigt om man starter klokken 12.00 eller klokken 14.30, da begge tider er det samme gruppespil. Klokken 16.30 vil de to gruppespil blive mixet sammen i knockout, og her vil de som er gået videre møde hinanden.

Check-in til første tid: 12.00 - Køb billet her

Check-in til anden tid: 14.30 - Køb billet her

Som udgangspunkt vil turneringen forløbe i H2H grundet EAs begrænsninger på antal FUT-kontoer pr IP-adresse. Vi bestræber os dog på at lykkes med at kunne spille de sidste og afgørende runder i FUT. Alle deltagere skal derfor medbringe egne konsoller som bruges i turneringen, så vi kan skifte over til FUT såfremt det bliver muligt.

Er du ikke i besiddelse af en Playstation eller er du Xbox-spiller, så skriv venligst en besked til kent@tricked.dk og så vil vi forsøge at hjælpe.

Præmiepulje:

  1. plads: 1 Tricked gamerstol + 200kr Playstation Network Card
  2. plads: 1 Tricked Hoodie + 200 kr Playstation Network Card
  3. plads: 1 Tricked T-shirt + 200 kr Playstation Network Card

Der er maks plads til 32 deltagere så skynd jer at købe billet

Er der spørgsmål, kan I kontakte os på kent@tricked.dk eller vores facebook.

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, folk, der står og tekst

Written by

Kent Brylle
Coach FIFA PRO
Kent@tricked.dk
Follow on Twitter