Skifter solgt til Astralis

Efter en succesfuld transfer i starten af sommeren, er endnu en af vores unge talenter klar til at tage skridtet videre. Vi er stolte af at Emil “Skifter” Skifter netop er blevet solgt til Astralis, og er dermed blandt de første danske FIFA salg.  Skifter startede sin karriere ved Tricked som en del af Tricked Academy i 2019. Han blev udtaget til vores Scouting Grounds event, hvor han gjorde en formidabel figur, og fra start udviste stort talent og spilforståelse. Selvom han røg ud i gruppespillet var der ingen tvivl fra FIFA træner Kent Brylle, om at han havde tjent en plads hos Tricked. 

“Vi tog en chance med ham dengang han kom til Scouting Grounds og det har vist sig at være den helt rigtige beslutning. Hans udvikling har haft en opadgående kurve fra dag 1 og han har på rekordtid udviklet sig til at være en af verdens bedste spillere.”

Kent Brylle - Leder af Tricked FIFA

Selvom at det dengang var at skyde en chance, har vi ramt klart plet med denne unge mand. Efter blot et halvt år under Trickeds vinge lejede vi ham ud til en eSuperliga sæson med OB, hvor de nåede hele vejen til finalen. Her viste Skifter endnu engang sit værd, og vandt Årets Rookie. Efter sæsonen vendte han tilbage til Tricked og Vejle Boldklub for at spille sin FIFA21 sæson. 

“Jeg er virkelig stolte af Skifter og den udvikling han har gennemgået de seneste to år. Det har været fantastisk at vi har kunne hjælpe ham så langt som han er i dag. På sin vis ser jeg det også som en blåstempling af det talentarbejde, som vi dyrker og dedikerer vores hverdag til. Jeg er været yderst tilfreds med at få lov at arbejde sammen med ham over to omgange, og jeg ønsker ham held og lykke videre i sin fremadrettede karriere hos Astralis."

Kent Brylle

Ved Tricked hersker der ingen tvivl om at Skifter er et talent af egen kaliber, som vi har haft muligheden for at opdage og hjælpe med at udvikle til den spiller han er i dag, værdig til at være det første salg imellem danske klubber i FIFA. 

“Jeg vil gerne takke Tricked utrolig for de her år. Tricked, og i særdeleshed Brylle har hjulpet mig meget med, at jeg i denne sæson har fået mit internationale gennembrud, hvilket jeg er virkelig taknemmelig for. Derudover vil jeg gerne takke alle jeg har spillet og arbejdet med, det har været en stor fornøjelse. Især Brylle, Esser og Arrow, som jeg har arbejdet tæt med det sidste års tid! Jeg håber alt det bedste for Tricked i fremtiden! Jeg ved i hvert fald hvem jeg holder med i eSuperligaen!”

Emil “Skifter” Skifter - Tidligere Tricked-spiller


Vi er utroligt glade for at have været med på Skifters rejse og hjælpe ham til det niveau han har nået i dag. Det er med stolthed at vi sender endnu en af vores store talenter til Astralis, hvor han får muligheden for at udvikle sig endnu mere og møde helt nye udfordringer. Det hersker ingen tvivl om at han vil møde fremtiden med mod og evne til at blive verdens bedste og vi glæder os til at følge ham hvert skridt og heppe - denne gang fra sidelinjen! 


Written by

Kent Brylle
Coach FIFA PRO
Kent@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045