Succes i Fortnite-afdelingen

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
July 29, 2022

29 Juli 2022

For lidt over 3 måneder siden annoncerede vi vores comeback til Fortnite-scenen med signing af de to unge og meget talentfulde spillere, L0wk3y og QB. Siden hen er det gået rigtigt stærkt. Begge spillere er nu kvalificeret til regionens største turnering, nemlig FNCS Grand Finals.

Cheftræner Niclas ”kejseR” Guldbæk: Jeg er super stolt af QB og L0wk3y

"Jeg har arbejdet med begge spillere i 3-4 måneder og deres udvikling har været enormt. Drengene har brugt store mængder af tid og energi på at forbedre sig, og det har været en fornøjelse at arbejde med dem og se dem udvikle sig. At det hårde arbejde betaler sig og de kvalificerer sig til Grand Finals er superfedt at se.

Begge to har hvad der skal til for at vinde Grand Finals, men jeg har ingen forventninger om dette. De skal blot gøre deres bedste, i form af forberedelse og udføre de strategier vi har forberedt. Jeg håber selvfølgelig drengene gør det fantastisk i finalen."

Kendte ansigter i Tricked

Både QB og L0wk3y er kendte ansiger i Tricked. Før de er blevet signed på en PRO-kontrakt har de i en årrække fået Fortnite undervisning i Tricked Esport Club. Talentudviklingen er grundstenen i Tricked, og det er derfor en yderst stærk signal at sende til de mange håbefulde medlemmer i Tricked Sport Club, om at med hårdt arbejde og de gode rammer i Tricked, så kan man nå rigtigt langt.

Sportsdirektøren Niels ”rizc” Topp kommer ind på spillernes udvikling og fremtid:

"For lidt over et halvt år siden startede vi i Tricked's sportslige afdeling I Fortnite op igen. Det gjorde vi med målet om at udvikle fremtidens talenter, fuldstændig ligesom vi gør med Counter-Strike, og vi tidligere har gjort med Fortnite-spilleren, "trippern". At signe kejseR og derefter de to unge spillere, L0wk3y og QB var en stor del af det. Efter relativt kort tid, har vi nu allerede opnået første delmål, og har vi 2 spillere i regionens største turnering - og det er selvfølgelig en stor cadeau til de to spillere, men også en lige så stor cadeau til kejseR og hele strukturen rundt om vores sportslige afdeling. Nu skal vi selvfølgelig nyde at se Grand Finals på storskærm, og derefter begynder arbejdet med et nyt kuld talenter samt en ny sæson for pro-spillerne snart igen."

FNCS Grand Finals bliver spillet d. 12-14 august, med en præmiepulje på 1.350.000 USD eller ca. 10.000.000 DKK.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Alex Sychou
Head of Content
als@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg