Tak for tiden Esser

Når et langt samarbejde mellem spiller og klub ophører, er det altid en sørgelig tid og denne gang er ikke anderledes. Her i Tricked har vi været rigtig glade for at kunne lade Jacob "Esser" Esholm repræsentere Trickeds (og Vejle Boldklubs) farver de sidste 3-4 år. Vi er utrolig stolte over den udvikling Esser har haft og er derfor både stolte over den spiller han er i dag, men samtidig også triste over at miste en så loyal personlighed for klubben.

"Jeg kom til Tricked tilbage i slutningen af 2017, som en relativ ny og uprøvet FIFA-spiller på den danske FIFA-scene. Det har siden da udviklet sig til, at jeg i dag er en velkendt og erfaren FIFA-spiller, på både den danske og den internationale FIFA-scene, og jeg går fra Tricked med et CV, der blandt andet byder på et eSuperliga trofæ og en VM-deltagelse. Derfor står det klart, at Tricked i høj grad har været med til at forme min FIFA-karriere, hvilket har resulteret i en masse gode oplevelser og en masse gode bekendtskaber, og det vil jeg altid være evigt taknemmelig for."

Jacob "Esser" Esholm

Som Esser selv lægger vægt på i ovenstående citat har især udviklingen af hans spil været i centrum, hvilket er noget som vi i Tricked ser som en af vores kerneværdier som klub. Vi kan derfor med ro i sindet ønske Esser held og lykke i hvad end han foretager sig i fremtiden, både inden og udenfor FIFA.

"Esser har næsten været i klubben i 4 år og har gennemgået både en sportslig og personlig udvikling som er beundringsværdig. Han har altid troet på sin egen spillestil og har formået at skabe sig en status som topspiller, samtidig med at det har været underholdende at se ham spille. Jeg kan ikke tælle hvor mange gange Esser har været inde og redde holdet både nationalt og internationalt, og han har ikke altid fået den anerkendelse som han fortjener. Hvis jeg skulle vælge en tidligere spiller hvis billede, jeg skulle have stående på skrivebordet, så havde jeg valgt at se på Esser hver dag. Han har altid været 100% loyal overfor mig og for holdet, og samtidig har han altid bidraget med en virkelig positiv stemning til truppen. Han har nogle klare menneskelige værdier som er svære at erstatte, så vi skal arbejde hårdt for at udfylde det hul, som Esser efterlader."

Kent "TalentKent" Brylle


Med et kæmpe held og lykke, samt en stor tak for 3 (næsten 4) fantastiske år til Esser drejer vores fokus nu på opbygningen af den helt rigtige pro-trup for vores FIFA-afdeling gående ind i efterårssæsonen og et nyt FIFA 22.

Written by

Kent Brylle
Coach FIFA PRO
Kent@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045