Tricked Esport nedjusterer sportslige ambitioner

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
February 7, 2023

Tricked Esport har besluttet at sænke ambitionsniveauet for den professionelle esport-afdeling, indtil markedet for professionel esport responderer bedre kommercielt.

Kan ikke indfri ambitioner i nuværende marked

Som landet ligger i dag, er det professionelle sportslige setup, som Tricked Esport ønsker at drive, for vanskeligt at løfte, og Tricked Esport ser ikke, at vi kan indfri vores sportslige ambitioner på en ansvarlig måde i det nuværende marked.

Spillere frie til at finde nye hold

Alle spillere ansat på professionelle kontrakter i Tricked vil fortsat spille under Tricked-logoet i div. turneringer indtil kontraktudløb.

I den kommende kontraktperiode er alle spillerne frie til at finde nye organisationer at spille for, hvor Tricked ikke vil stå i vejen for et umiddelbart skifte.

Tricked Esport vil gerne rette en meget stor tak til alle spillere, talenter og trænere, der de sidste 11 år har repræsenteret de sort røde farver og skrevet esport-historie med Tricked-logoet på brystet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communications
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg