Tricked Esport og SteelSeries indgår nyt stort partnerskab

Tricked Esport Club
Uddannelse
Pro
January 31, 2022

IT'S TIME TO GO FOR GLORY!

COPENHAGEN | CHICAGO – 1. FEBRUAR, 2022

I dag er vi meget stolte over at kunne offentliggøre vores nye store partnerskab med SteelSeries.

SteelSeries har siden esportens tidligste dage defineret state-of-the-art indenfor esport- og gaming-udstyr.

I dag er SteelSeries dén globale leder og revolutionerende spydspids, der hele tiden sætter nye standarder for kvalitets-udstyr - senest med den nye prisvindende Prime Pro Series Gaming Mouse - verdens første gamingmus med Optical Magnetic Switches.

Ligesom Tricked har SteelSeries set esport-scenen transformere sig fra en ønskedrøm af knobskydende små events, til en kolossal millionbranche, der triumferer, vinder hjerter og fylder verdens største arenaer verden over - som vi ser i dag.

Med vores samarbejde investerer SteelSeries sig endnu en gang dybt i esporten og gamingens økosystem, som de har været med til at skabe fra starten.

Med SteelSeries skaber vi det ultimative esport-miljø

Med partnerskabet vil SteelSeries hjælpe os med at sikre, at Tricked Esport's skoler, undervisningshold og professionelle esport-atleter - der konkurrerer på højeste niveau i globale turneringer i CS:GO, FIFA, League of Legends og snart Fortnite - kan konkurrerer med branchens bedste udstyr, og at vi kan skabe det ultimative træningsmiljø og udvikle de dygtigste talenter ved hjælp af SteelSeries' topkvalitets esports-udstyr.

I Tricked Esport slutter vi os dermed til en perlerække af SteelSeries elitehold, der inkluder FaZe Clan, Red Bull OG, Mercedes-AMG Petronas Esports, SpaceStation, Rare Atom og flere.

Morten Jensen, CEO i Tricked Esport: "Fantastisk at finde en partner, som er lige så passioneret om talentudvikling og undervisningssektoren"
"Vi er ekstremt begejstrede for at SteelSeries vil fortsætte og opskalere deres støtte til vores rejse i Tricked. Det er fantastisk at finde en partner, som er lige så passioneret om vores arbejde med talentudvikling og undervisningssektoren af esport." siger Morten Jensen, CEO og stifter af Tricked Esport.
"Målet for Tricked er fortsat at udvikle talenter ved at etablerere struktur og skabe gennemsigtighed i læringen for alle deltagerne på Tricked's hold over hele Danmark. Med SteelSeries får vi adgang til det bedste udstyr på markedet, og bliver samarbejdspartner med en virksomhed, der har støttet esporten fra begyndelsen af. De forstår virkelig esport og værdien af vores vision, og vi er overbeviste om, at dette partnerskab bringer Tricked tættere på vores mål." slutter Morten Jensen.

Læs den fulde pressemeddelelse fra SteelSeries her

Lær mere om SteelSeries på www.steelseries.com og find dem på sociale medier på Twitter og Instagram

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communications
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg