Tricked henter 5 Scouting Grounds-talenter

Vi kan i dag byde velkommen til 5 nye FIFA-talenter som fra den kommende sæson skal repræsentere Tricked Esports FIFA Academy


Efter sidste weekends Scouting Grounds har FIFA Academy Coach, Nicolai Gildberg, nu udvalgt de spillere, som er blevet tilbudt en plads på Tricked Esports FIFA Academy i den kommende sæson. Ligesom de foregående år har Scouting Grounds igen været spækket med talenter og spændende typer med en drøm om at blive en del af næste sæsons talenthold. Derfor har det også været en spændende udfordring at udvælge de spillere som skal med videre på rejsen."De spillere, som vi fremadrettet skal samarbejde med, er valgt på baggrund af deres niveau, mentale fokus og evne til at fighte. Samtlige af de valgte spillere har vist et enormt højt niveau til vores Scouting Grounds-serie. Spillerne har hver især opnået resultater på dagen, enten til kvalifikationerne eller til Finals, som vi har været meget imponeret over. Vi ser kæmpe potentiale i dem og er sikre på, at vi hos Tricked kan danne de bedste rammer for dem både spillemæssigt og i forhold til deres personlige udvikling. Dette års nye akademispillere har fuldt ud fortjent deres pladser, og vi glæder os meget til at arbejde sammen med dem", udtaler Gildberg om de udvalgte akademispillere i Tricked Esport.

I år har vurderingsgrundlaget været mere grundigt end nogensinde før. Med 3 kvalifikationer til et afsluttende Scouting Grounds Finals har deltagerne altså haft op til 4 hele dage, hvor der har været mulighed for at vise sig frem både som spiller og som menneske. Først blev der afholdt en online kvalifikation og derefter besøgte Scouting Grounds vores samarbejdspartner Ringkøbing-Skjern Kulturcenter hvortil der kom talenter fra hele landet for at deltage i kvalifikationen. Det hele kulminerede derefter til Scouting Grounds Finals på vores hovedkontor i Århus med de 14 bedste spillere fra de 3 kvalifikationer. Ifølge Coach Gildberg var det en turneringsrække som levede op til forventningerne.


"Vi har afholdt 3 indledende Scouting Grounds kvalifikationer samt et succesfuldt finale event på vores nye hovedkontor i Filmbyen, Århus. At skulle afholde disse evens har været en fantastisk oplevelse. Jeg var utrolig stolt, men samtidig også overrasket over hvad de her offline events giver til FIFA scenen. Der er intet som at mødes over en fælles interesse og sammen skabe disse fremragende dage, som vi oplevede til vores Scouting Grounds", fortæller Gildberg som også står for udvælgelsen af de nye talenter.


Nicolai Gildberg har i samråd med nøglepersoner fra både stab og spillertrup udvalgt følgende 5 spillere som har deltaget i Scouting Grounds og som i den kommende sæson skal repræsentere Tricked Academy:

Nicklas Fredslund - 18 år
Emil Jensen - 16 år
Tobias Andersen - 16 år
Marius Albers - 14 år
William Westergaard - 13 år

Værd at bemærke er at både Nicklas Fredslund, William Westergaard og Marius Albers udgjorde top 3 til Scouting Grounds Finals, hvor Fredslund endte med at gå gennem hele turneringen uden at tabe en kamp. Derudover vandt Tobias Andersen Scouting Grounds i Ringkøbing Skjern-Kulturcenter på dag 2, hvor han scorede 38 mål på 8 kampe i slutspillet. Emil Jensen viste stor stabilitet gennem alle sine deltagelser til Scouting Grounds, hvor han kom langt hver gang og derudover viste en helt speciel vindermentalitet gennem sine kampe.

De 5 nye spillere vil altså fremover indgå på det nuværende akademihold, som trænes af Nicolai Gildberg og som i den netop afsluttede sæson løb med sejren i den danske Talentliga.

Ønsker du at se/gense Scouting Grounds Finals, har vi stadig videoen liggende på vores Twitch-kanal, så man kan se alle aspiranterne i aktion.

Written by

Kent Brylle
Coach FIFA PRO
Kent@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045