Tricked henter ny FIFA-træner

Vi kan i dag offentliggøre at Jacob Nielsen-Gee har takket ja til en stilling som FIFA-træner for Tricked Academy.

Efter at have overstået vores første år med et akademihold i FIFA-afdelingen har vi besluttet os for at opruste setuppet med en træner dedikeret til de unge talenter. FIFA-træner Jacob Nielsen-Gee har gennem FIFA 20 sæsonen været inde og snuse til akademiholdet under bootcamps, kvalifikationer og turneringer, og grundet de flotte resultater fra akademiholdet har vi besluttet at gøre aftalen permanent. Udover sin rolle omkring Tricked Academy har Jacob Gee også erfaring fra sit virke som coach i Din FIFA Træner, hvor han har coachet mere end 150 forskellige FIFA-spillere gennem sæsonen.

"Det har for os været en klar prioritet at tilknytte Gee på en fast kontrakt. Han passer perfekt ind i vores setup og han kommer til at varetage en vigtig rolle i den talentudvikling, som vi vægter meget højt. Gee har på kort tid dannet sig en stor erfaring og er god til at arbejde med de mennesker som er omkring ham. Han har en god taktisk forståelse for FIFA-spillet, har en stor viden om de basale færdigheder som alle unge spillere skal tilegne sig og så er han god til at analysere de spillere som han arbejder med. Det kommer til at være en kæmpe gevinst når vi også i fremtiden skal forsøge at udvikle de næste topspillere i dansk FIFA. Samtidig har Gee været en god sparringspartner gennem den seneste sæson af eSuperligaen i forbindelse med analyse af modstanderne, udvælgelse af hold og i forhold til at lægge den rette gameplan, så jeg glæder mig til at nyde godt af de samme gode input fremover også", udtaler FIFA-coach Kent Brylle om tilgangen af Jacob Gee, som også selv har udtalt sig om at blive en fast del af Tricked Esport:

"Jeg er utrolig stolt over at blive en del af Tricked Esport. Det generelle setup omkring Tricked Esport og deres FIFA-afdeling er blandt landets bedste, hvis ikke det bedste, og det er mig en kæmpe ære at få lov til at blive en del af så velfungerende setup", fortæller Jacob Gee, som også kommer ind på hvordan det har været at få lov at snuse til setuppet og jobbet gennem sæsonen:

"Jeg havde mit første møde med drengene og Brylle tilbage i oktober, da jeg kom på besøg for at se hele setuppet. Det var langt over alle forventninger og det var tydeligt at se, at der bliver værnet godt om spillerne og coaches, så der er mulighed for at præstere på højeste niveau. Jeg har været utrolig glad for at have fået muligheden for at arbejde under så velfungerende rammer og det er mig en kæmpe fornøjelse at kunne få lov til at forsætte i endnu bedre rammer på vores nye kontor i Aarhus. Jeg har gennem de seneste 9 måneder hos Tricked fået en væsentlig større personforståelse end før. Det at få lov at arbejde tæt med så dygtige mennesker giver også en god forståelse for hvordan man skal behandle den enkelte person i sådan en grad at man kan få det optimale ud af vedkommende. Derudover har jeg også fået lov til at udvikle det at kunne lære fra, hvilket er meget essentielt når man er træner."

Jacob Gees første opgave som akademitræner bliver lørdag den 1. august hvor 32 unge FIFA-spillere kommer til Tricked Scouting Grounds i håbet om at blive udvalgt til Tricked Esports akademihold. Her er det blandt andet Gees opgave at udvælge de talenter som Tricked Esport skal arbejde med gennem FIFA 21-sæsonen.

"Jeg glæder mig helt sindssygt til i morgen. Det at få lov til selv at kunne påvirke hvilke spillere som skal ind på akademiet og få lov til at scoute en hel dag bliver en kæmpe fornøjelse som jeg virkelig ser frem til. Det bliver spændende at arbejde med et hold fra starten og påvirke deres udvikling gennem det næste års tid, hvor vi virkelig skal arbejde hårdt. Det er målet at kunne udføre så godt et arbejde at vi kan sende akademispillere op til førsteholdet, og den udfordring glæder jeg mig til", slutter Jacob Gee.

Vi glæder os til at følge Jacob Gee og hans arbejde med det unge akademihold som vi altså finder i morgen d. 1. august når Scouting Grounds spilles i gang. Her skal mindst 3 spillere udvælges af de 32 fremmødte og skal så fremadrettet repræsentere Tricked Academy på FIFA-scenen.

Jacob Gee kan følges på Twitter samt Twitch, hvor han streamer FIFA og deler ud af tips og tricks til alle interesserede FIFA-spillere.

Written by

Kent Brylle
Coach FIFA PRO
Kent@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045