Tricked henter Skifter hjem

Vi kan i dag annoncere at vi har hentet den 18-årige eSuperliga-finalist, Emil Skifter, tilbage til Tricked Esport efter hans flotte sæson i Odense Boldklub.

Skifter blev for et år siden hentet til Tricked Academy efter den første Tricked Scouting Grounds nogensinde og blev hurtigt rykket op i eSuperligatruppen i vores samarbejde med Vejle Boldklub. Her var han en del af truppen gennem efteråret, hvorefter han i januar måned valgte at prøve lykken i OB, som kunne sikre ham fast spilletid i den fjerde sæson af eSuperligaen. Her høstede Skifter stor succes og endte med en sølvmedalje samt titlen som "Årets Gennembrud". Nu vender han tilbage til de forsvarende mestre fra Tricked Esport og Vejle Boldklub for at være med til at jagte endnu et trofæ i eSuperligaen, og denne gang er han her som en vigtig del af førsteholdstruppen.

"Jeg er utrolig glad for at være tilbage i Tricked Esport, da hele min karriere kickstartede her. Det bliver dog en helt anderledes fornøjelse nu, da det bliver med en helt ny rolle på holdet, så nu glæder jeg mig bare til at repræsentere Vejle Boldklub og Tricked Esport både internationalt og nationalt. Jeg glæder mig meget over at være tilbage, og jeg ser frem til at skulle spille på hold med en af mine bedste kammerater i Alen 'Arrow' Barakovic, men også til at få en træner i Kent Brylle, som har hjulpet mig utroligt meget førhen. En mand hvor jeg virkelig tror på hans evner, og hvor jeg er ret så sikker på han kan føre mig langt", siger Skifter om at være tilbage i Tricked Esport inden han kommer ind på sine forventninger til den kommende sæson.

"Mine målsætninger er utrolig høje. Først og fremmest skal jeg ud og vise, at det jeg leverede i sæson 4 af eSuperligaen ikke bare var som en "one season wonder", men at jeg selv i nyt spil kan køre videre på det momentum jeg har. Selvfølgelig er det store mål, at vi skal tage endnu et eSuperliga-trofæ med hjem til Vejle i løbet af det næste år. Det er i hvert fald noget jeg meget gerne vil opleve, efter jeg med OB missede den lige på målstregen. Internationalt skal der også ske ting. I FIFA 20 nåede jeg til fase 2 og var 2-3 kampe fra knockout, hvilket også er en målsætning, at det skal kunne gøres bedre i den kommende sæson. Mindst en knockout er målet, og så må vi se om niveauet rækker til en udenlandsk tur, som jeg har små forventninger til sagtens kan lade sig gøre."

Kommentar fra FIFA-coach Kent Brylle:

"Det er en stor fornøjelse at kunne byde Skifter velkommen hjem til Tricked Esport. Siden første gang, jeg så ham spille, har jeg ikke været i tvivl om at han har talentet til at gå hele vejen. Sidste sæson satte han en tyk streg under den vurdering ved at tage et stort ansvar hos OB, da de spillede sig hele vejen til finalen i eSuperligaen, hvor de tabte til os i sidste ende. Nu vender Skifter tilbage for at hjælpe os med at vinde trofæet igen, og så skal vi i fællesskab arbejde på at etablere Skifter i toppen af dansk FIFA for andet år i træk samt jagte en international oplevelse såfremt Covid-19 tillader det. Skifter bringer en helt ny dimension i truppen med sit tempo og sin kreative tilgang til FIFA, og hvis vi formår at arbejde rigtigt med Skifters kvaliteter, så står vi stærkere end nogensinde".

Vi byder velkommen tilbage til Emil Skifter og glæder os til at arbejde med ham fremadrettet.

Du kan følge Skifter når han er live på sin Twitch-kanal og derudover kan du også følge ham på følgende sociale medier:

Twitter - https://twitter.com/EmilSkifter

Instagram - https://www.instagram.com/emilskifter__/

Dermed ser førsteholdstruppen i Tricked Esports FIFA-afdeling ud således: 

Alen 'Arrow' Barakovic

Emil Skifter

Jacob 'Esser' Esholm

Mathias Bech Andersen

Written by

Kent Brylle
Coach FIFA PRO
Kent@tricked.dk
Follow on Twitter
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045