Samlingspunkt for vestjyske talenter

Med indtræden i 2021, er fulgt så mange spændene nye ting for Tricked Esport. En af de mest spændene er vores nyeste samarbejde med Ringkøbing-Skjern kulturcenter.

Fra den 1. Januar 2021, har Tricked indtaget en Esport-projektleder stilling, med fokus på talentudvikling i Vestjylland, samt at skabe rammer og muligheder for alle spiller- og trænertalenter, til at kommer videre i deres karriere.

Samarbejdet vil udfolde sig mellem DGI, Ringkøbing-Skjern kulturcenter og Tricked, hvor vi sammen vilf orsøge at løfte bredden og eliten.

 

”Igennem denne historiske investering, fra kulturcenteret og DGI, samt dette samarbejde kan vi udrette store ting for de danske talenter, både bredden og eliten. Forhåbentlig vil vi med tiden kunne udbrede konceptet til hele Danmark.” Lyder det fra Tricked uddannelseschef Martin F. Eckhaus. Han ser med stor fortrolighed og tiltro ud i fremtiden, hvor mange flere forhåbentlig kan drage fordel af de spadestik vi foretager, igennem dette samarbejde.

 

Til at varetage denne spændene opgave, har vi udpeget vores underviser Lasse Andersen. Han har til daglig sin gang som underviser på Cosmos Bakkeskolen, samt vores U16 Counter-Strike hold.

 

”Jeg håber at vi får lavet et mega fedt samarbejde for alle tre parter indblandet. Jeg glæder mig til at tage imod de udfordringer og forhindringer der må komme, og så ved jeg at jeg kan læne mig op at nogle rigtig dygtige kollegaer, som har meget erfaring og kompetence i netop det her felt.

Samtidig er det en rigtig fed udviklingsmulighed for mig selv, med udfordringer på et helt nyt niveau i Esport, som jeg ser frem til at komme i gang med.”

Sådan lyder det fra Lasse Andersen selv, der ser frem til det næste skridt i vores samarbejde.

Allerede nu arbejder Lasse, sammen med Rasmus Hoberg fra DGI, på at udvikle materiale i form af bootcamps og mere, der kan drage nytte af de omgivelser der nu bliver stillet til rådighed, som overnatning, fitness og Esports-lokaler.

 

Vi ser frem til at udvikle en masse fede nye ting, og skabe muligheder for en masselokale samarbejdspartnere. Her er det også vigtigt, for alle involveret i projektet, at støtte op om det lokale, både lokale talenter, men også det lokale erhvervsliv.

 

Vi glæder os til et stærkt og solidt samarbejde over de næste tre år, sammen med

DGI,talentakademiet, skoler, ungdomsuddannelser, ungdomsskoler, foreninger og mangeandre.

 

Hvis du sidder med tanker eller ideer til samarbejde eller andet, der vil tage dette projekt til næste niveau, så henvend jer til os, hvor vi altid er klar til en god snak.

 

 

Written by

Martin Eckhaus
Uddannelseschef
martin@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg