Vildt 2021 for FIFA-holdet: Skibsteds ankomst, Finals og nye eventyr i 2022

Et hæsblæsende 2021 er gået på hæld

Et år, der har budt på finalepladser, store spil-oplevelser, nye tilgange, og videre avancement til nye eventyr i 2022.

Et travlt år, der har givet vores unge FIFA-talenter ekstraordinær god erfaring - frem mod næste sæson.

Vi tager et tilbagekig på de største begivenheder i 2021 for FIFA-afdelingen i Tricked Esport.

Skibsteds ankomst til Tricked: The missing link gav ro

Inden denne sæson blev Mads Skibsted hentet i AaB efter en sæson, hvor han for alvor slog sig fast på den store scene og spillede flere store turneringer.

Det var en tiltrængt tilgang for Tricked Esport at hente Skibsted ind til denne sæson, og hans start har været mere end godkendt, fortæller FIFA coach Kent Brylle:

“Med en finale i FGS 2v2 Open og finalen i eSuperligaen har Skibsted indtil videre vist sig at være den manglende brik i puslespillet i forhold til sidste sæson. Skibsted har ikke bare bidraget sportsligt med resultater, men også med en ro og selvsikkerhed, som har været meget tiltrængt i vores trup. Det har hjulpet på truppens harmoni og den holdånd, som er essentiel for at kunne præstere optimalt. Så det har været vigtigt at få Skibsted ind” siger Kent Brylle.

Guldet var indenfor rækkevidde: Tæt og intens finalekamp gav 2. plads i eSuperligaen

eSuperligaen blev mandag d 13. december afgjort, da Finals løb af stablen.

Her måtte vi tage os til takke med en 2. plads i finalen, efter nederlag i tredje kamp til Randers FC.

En lang og intens finale, hvor Randers FC så ud til at være et slået hold, efter tre afbrændere i anden kamps straffesparkskonkurrence. På trods af en tidlig føring måtte vi desværre se Randers FC kæmpe sig tilbage i tredje kamp og løbe med guldet.

Høj kvalitet på vej mod Finals: Friis vendte dårlig stime


Efter grundspillets afslutning viste spillerne høj kvalitet, når det virkelig gjalt.

I Playoffs og Finals blev det til rent bur i 8 ud af 10 kampe - heriblandt 7 kampe i streg.

Arrow og Skibsted var udtaget til Finals, mens Friis opnåede 7 kampe i sin debutsæson af eSuperligaen, og var med til at vende en dårlig stime i grundspillet.

På vejen til finalen blev FC Nordsjælland slået i eSuperliga Playoffs og til selve Finals vandt vi to tætte kampe over AGF og Brøndby.

eChampions League: Arrow skal til Paris efter sejr over storfavorit

Kvalifikationen til eChampions League blev afviklet i starten af december, hvor vi havde hele 6 spillere med, hvilket er det højeste antal for en dansk klub i kvalifikationen.

Her endte Arrow med at kvalificere sig til gruppespillet, som efter planen afvikles i februar måned i Paris.

Arrow slog i den afgørende kamp italienske Obruun med 5-1, på trods af, at italieneren var en af de største favoritter til at kvalificere sig.
Derudover var det både Simon Friis og Emil Jensens (AT) første internationale qualifier, og de leverede begge flotte præstationer. Friis var en enkelt sejr fra at gå videre til knockout.

Vi ser frem til gruppespillet i Paris til februar.

FGS Open 2v2: Flot indsats foran 50.000 seere

Mellem eSuperliga Playoffs og Finals havde EA planlagt deres 2v2 Open, som er et helt andet format end vi spiller i eSuperligaen.

Der blev med andre ord trukket store væksler på spillerne, der hurtigt skulle omstille sig til nye formater og nye måder at spille på.

Grand Final med Mkers efter overlegent streak

I FGS Open gik Arrow og Skibsted videre fra Swiss ved at gå 4-0 med det samme, og derefter feje al modstand til siden i Winners Bracket, hvilket placerede dem i Grand Final, som blev spillet på EAs egen broadcast med 50.000 seere.

Her mødte vi Mkers, som vi slog i Winners Bracket. Desværre kom Mkers tilbage til Grand Final i storform, hvilket var for stor en mundfuld for vores spillere, som endte på 2. pladsen.

Written by

Markus Macholm Müller
Head of Communication
mmm@tricked.dk
Follow on Twitter
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg