Esport bootcamps i din ferie

Glæd dig til 2 sjove dage - for både begynderen og eksperten

Mød nye holdkammerater og bliv meget dygtigere til dit yndlingsspil på vores bootcamps. Vi glæder os til at se dig!

SOMMERFERIEN - uge 26+27+28+29+30

Esport-træning fra 09:00-15:00 begge dage - med 9 nye holdkammerater og din helt egen esport-træner fra Tricked Esport.

Tryk på dit ønskede spil. Vælg dit niveau og lokation.
Så er du klar til at komme på bootcamp i sommerferien med Tricked Esport.
info til forældre

bootcamps med challenges & giveaways

Vi laver sjove konkurrencer i mini-games og giveaways
med lækre præmier fra SteelSeries på alle bootcamps.

Gæste-trænere fra Tricked PRO på dit hold

Alle bootcamps får besøg af vores professionelle stjerner fra Tricked, der spiller med på dit hold og deler ud af deres bedste tips, tricks og gode råd i spillet.

En unik esport-oplevelse, uanset om du er begynder eller ekspert.

Mød matthias & jason

Chef-trænerne bag Esport Bootcamps

Du er i rigtig gode hænder, når du spiller med på Tricked’s Bootcamps. Vores chef-trænere Matthias og Jason har nemlig planlagt programmet, formet konceptet og tilrettelagt alt omkring din Esport Bootcamp. 100% dedikeret til at gøre din bootcamp-oplevelse en sjov, social og lærerig oplevelse. På din bootcamp trænes du af en af vores mange dygtige esport-trænere, som også underviser i Tricked Esport Club hver uge.

Til dagligt er Matthias og Jason selv esport-undervisere. Begge med mange års erfaring i at skabe esport-undervisning af højeste kvalitet - både for begyndere, øvede og ekspert-spillere. De underviser selv på bootcamps, så måske er du så heldig, at det er dit hold, som de træner på.
Som cheftrænere har Matthias og Jason til dagligt ansvaret for at koordinere undervisningen for hundredevis af esport-elever i Tricked Esport Club hver uge og lede over 25 esport-undervisere hver især.

bootcamps for alle - i hele landet

Deltag i esportcenter eller online hjemmefra – du vælger helt selv

Bootcamps i København, Aarhus, Esbjerg og Aalborg
Glæd dig til 2 sjove dage i vores lyse og indbydende esport-centre. Her er der plads til koncentreret træning, aktive pauser og hyggelige sociale stunder. Du og dit hold spiller selvfølgelig på vores gamingstationer af højeste kvalitet

OBS: Deltagere i Esbjerg (Rybners og Cosmos) og i Aalborg (AATG) skal med egen mus, tastatur, musemåtte og headset. Er dette ikke en mulighed bedes du kontakte kundeservice.
Bootcamps Online (hjemmefra)
Her får du stadig hele pakken: Det fulde program, dine nye holdkammerater fra hele landet og 2 dage med jeres helt egen dygtige, professionelle esport-træner. Du skal bare spille på det udstyr, du selv spiller på til dagligt.

Når du spiller med på vores online-bootcamps, møder du dit hold på kommunikations-appen Discord. Vores trænere er yderst øvede i online-undervisning til dagligt, og vi bruger Discord med stor succes i online-træningen hver uge. Du får en guide til Discord, når du tilmelder dig og alt den hjælp, du har brug for.

OBS: Online Fortnite-deltagere kan deltage på både Xbox, PlayStation og PC.

Søborg

Rosenkæret 22A, 2860

Aarhus C

Filmbyen 21, 4 SV., 8000

Online/hjemmefra

På kommunikations-appen Discord

Cosmos Bakkeskolen

Skolebakken 166, 6705 Esbjerg

Rybners

Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg

AATG

Nyhavnsgade 14, 9000 Aalborg
"Efter vores mening er det den bedste måde, du kan gøre din ferie-gaming
til en underholdende og lærerig oplevelse"
Niels "rizc" Topp
Sportsdirektør
Tricked Esport

info til forældre

Program & tidsplan
Vores træner har forberedt et fuldt program til dig og dine nye holdkammerater. Så det passer til både begyndere, øvede og eksperter – alt efter din bootcamp - med masser af sjove øvelser og udfordringer for dit hold. I skal prøve at arbejde med taktikker. Med samarbejde, teamwork og kommunikation i spillene. Vi laver også sjove challenges og giveaways undervejs - med lækre præmier fra SteelSeries.

Du kan se et mere detaljeret program, når du vælger spil og niveau på din bootcamp.

Tidsplan
09.00-09.30 Intro, mød dine holdkammerater og din træner
09.30-12.00 Spilteori og øvelser
12.00-12.30 Frokost
12.30-15.00 Træningen fortsætter med fokus på lært teori og øvelser

Der er planlagt aktive pauser med bevægelse i alle camps.

Er der en aldersgrænse?

+

Deltagerne er typisk mellem 8 og 15 år, og fordeler sig ofte efter niveauer, så de yngre spillere er på begynder og øvet-hold, og de lidt ældre spillere er på øvet og ekspert. Er du i tvivl om niveau kan du typisk bruge alder som pejlemærke. Du kan også kontakte Tricked’s kundeservice for hjælp.

Frokost

+

Husk at medbringe din egen madpakke og drikkedunk til vand.

Udstyr

+

Søborg & Aarhus: Her spiller du på vores topkvalitets gaming-stationer samt udstyr af headset, mus og tastatur.

Esbjerg (Rybners): Her skal du medbringe egen mus, tastatur, musemåtte og headset. Du spiller på vores topkvalitets gaming-computer og skærm.

Aalborg (AATG): Her skal du medbringe egen mus, tastatur, musemåtte og headset. Du spiller på vores topkvalitets gaming-computer og skærm.

Esbjerg (Cosmos): Her skal du medbringe egen mus, tastatur, musemåtte og headset. Du spiller på vores topkvalitets gaming-computer og skærm.

Online: Er du online-deltager, skal du bare spille på det udstyr, du spiller på til dagligt derhjemme.

Fortnite: Fortnite-spillere kan medbringe controller og ladekabel, hvis de vil spille med det, istedet for mus og tastetur.

Mødetider

+

Dørene åbner et kvarter før bootcamps starter dvs. kl. 08:45. Alle deltagere samles kl. 09:00. Online møder du dit hold på vores favorit kommunikations-app, der hedder Discord.

Hvordan skaber vi sunde vaner i computerspil?

+

Vi er meget bevidste om vores ansvar, når vi sætter rammerne for 2 dage med organiseret computerspil for børn og unge.

Derfor har vi fuld fokus på at skabe sunde vaner for deltagerne på bootcamps. Vi holder aktive pauser med aktivitet og bevægelse, hvor vi får rørt kroppen og holdt koncentrationen skarp. Vi skifter sodavanden ud med postevand. Vi holder den gode tone i fokus og altid fokus på fair play og god stil online. Og så skaber vores dygtige trænere altid 100% god stemning, så alle føler sig som en del af holdet.

Kun til Fortnite: Kan jeg deltage til Fortnite camp på Playstation / Xbox? 

+

Man kan sagtens deltage på en Online camp, selvom man spiller på Playstation eller Xbox. Du skal dog være OBS på, at Discord ikke kan installeres på PlayStation, og man derfor skal have en mobil, iPad eller bærbar ved siden af, som kan køre Discord.   

Kun til Fortnite: Kan jeg bruge controller i stedet for mus og tastatur? 

+

Man kan sagtens bruge sin PlayStation controller i stedet for mus og tastatur, hvis man hellere vil det. Man skal blot huske at medbringe sin controller og sit ladekabel. Så kan den tilsluttes en af vores pc’er. 

Spørgsmål?
Du kan altid kontakte Mads fra Tricked’s kundeservice, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål på info@tricked.dk

FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg