Esport bootcamps i din ferie

Glæd dig til 2 sjove dage - for både begynderen og eksperten

Mød nye holdkammerater og bliv meget dygtigere til dit yndlingsspil på vores bootcamps. Vi glæder os til at se dig!

EFTERÅRSFERIEN:
18.-19. okt. (tirsdag-onsdag) & 20.-21. okt. (torsdag-fredag)

Esport-undervisning fra 09:00-15:00 begge dage. Med 9 nye holdkammerater og din egen ansvarlige esport-træner fra Tricked.

Tryk på dit ønskede spil. Vælg dit niveau og lokation.
Så er du klar til at komme på bootcamp i sommerferien med Tricked Esport.
info til forældre

bootcamps med giveaways

Som en del af din bootcamp tilmelding er du automatisk med i lodtrækningen
om lækkert SteelSeries gaming-gear.

Gæste-trænere fra Tricked PRO på dit hold

Alle bootcamps får besøg af vores professionelle stjerner fra Tricked, der spiller med på dit hold og deler ud af deres bedste tips, tricks og gode råd i spillet.

En unik esport-oplevelse, uanset om du er begynder eller ekspert.

ansvarlige trænere på alle bootcamps

Du er i trygge hænder, når du spiller med på Tricked’s Bootcamps
På din bootcamp trænes du af Andreas, Jason eller én af vores over 40 super-dygtige esport-trænere. Alle uddannet på vores trænerudviklingsforløb (TUF), og som til dagligt underviser børn og unge i fx Fortnite, CSGO.

Rollemodeller med fokus på gode gaming-vaner
Vores trænere er vores rollemodeller, der sørger for at dit hold har fokus på den gode tone, på fair play og på den gode stil online, når vi spiller. Og så skaber vores dygtige trænere altid 100% god stemning på dit hold, så alle føler, de er med.

Bootcamps udviklet af erfarne cheftrænere
Vores chef-trænere Andreas og Jason har planlagt det fulde program med øvelser, underholdning og bevægelse i alle camps - fra start til slut. 100% dedikeret til at gøre din bootcamp-oplevelse en tryg, social og lærerig oplevelse.

Til dagligt er Andreas og Jason selv esport-undervisere i CSGO og Fortnite. Begge med mange års erfaring i at skabe esport-undervisning af højeste kvalitet - både for begyndere, øvede og ekspert-spillere.

bootcamps for dig - uanset, hvor du bor

Deltag i esportcenter eller online hjemmefra – du vælger helt selv

Bootcamps i København, Aarhus, og Esbjerg
Glæd dig til 2 sjove dage i vores moderne og lækre esport-centre. Her er der plads til koncentreret træning, aktive pauser og hyggelige sociale stunder. Du og dit hold spiller selvfølgelig på vores gaming-stationer af højeste kvalitet.

OBS: Deltagere i Esbjerg (Rybners og Cosmos) skal medbringe egen mus, tastatur, musemåtte og headset. Er dette ikke en mulighed bedes du kontakte kundeservice.
Bootcamps Online (hjemmefra)
Her får du stadig hele pakken: Det fulde program, dine nye holdkammerater fra hele landet og 2 dage med jeres helt egen dygtige, professionelle esport-træner. Du skal bare spille på det udstyr, du selv spiller på til dagligt.

Når du spiller med på vores online-bootcamps, møder du dit hold på kommunikations-appen Discord. Vores trænere er yderst øvede i online-undervisning til dagligt, og vi bruger Discord med stor succes i online-træningen hver uge. Du får en guide til Discord, når du tilmelder dig og alt den hjælp, du har brug for.

OBS: Online Fortnite-deltagere kan deltage på både Xbox, PlayStation og PC.

Søborg

Rosenkæret 22A, 2860

Aarhus C

Filmbyen 21, 4 SV., 8000

Online/hjemmefra

På kommunikations-appen Discord

Cosmos Bakkeskolen

Skolebakken 166, 6705 Esbjerg

Rybners

Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
"Efter vores mening er det den bedste måde, du kan gøre din ferie-gaming
til en underholdende og lærerig oplevelse"
Niels "rizc" Topp
Sportsdirektør
Tricked Esport

info til forældre

Program & tidsplan
Vores træner har forberedt et fuldt program til dig og dine nye holdkammerater. Så det passer til både begyndere, øvede og eksperter – alt efter din bootcamp - med masser af sjove øvelser og udfordringer for dit hold. I skal prøve at arbejde med taktikker. Med samarbejde, teamwork og kommunikation i spillene. Vi laver også sjove giveaways - med lækre præmier fra SteelSeries.

Du kan se et mere detaljeret program, når du vælger spil og niveau på din bootcamp.

Tidsplan
09.00-09.30 Intro, mød dine holdkammerater og din træner
09.30-12.00 Spilteori og øvelser
12.00-12.30 Frokost
12.30-15.00 Træningen fortsætter med fokus på lært teori og øvelser

Der er planlagt aktive pauser med bevægelse i alle camps.

Er der en aldersgrænse?

+

Deltagerne er typisk mellem 8 og 15 år, og fordeler sig ofte efter niveauer, så de yngre spillere er på begynder og øvet-hold, og de lidt ældre spillere er på øvet og ekspert. Er du i tvivl om niveau kan du typisk bruge alder som pejlemærke. Du kan også kontakte Tricked’s kundeservice for hjælp.

Frokost

+

Husk at medbringe din egen madpakke og drikkedunk til vand.

Udstyr

+

Søborg & Aarhus: Her spiller du på vores topkvalitets gaming-stationer samt udstyr af headset, mus og tastatur.

Esbjerg (Rybners): Her skal du medbringe egen mus, tastatur, musemåtte og headset. Du spiller på vores topkvalitets gaming-computer og skærm.

Esbjerg (Cosmos): Her skal du medbringe egen mus, tastatur, musemåtte og headset. Du spiller på vores topkvalitets gaming-computer og skærm.

Online: Er du online-deltager, skal du bare spille på det udstyr, du spiller på til dagligt derhjemme.

Fortnite: Fortnite-spillere kan medbringe controller og ladekabel, hvis de vil spille med det, istedet for mus og tastetur.

Mødetider

+

Dørene åbner et kvarter før bootcamps starter dvs. kl. 08:45. Alle deltagere samles kl. 09:00. Online møder du dit hold på vores favorit kommunikations-app, der hedder Discord.

Hvordan skaber vi sunde vaner i computerspil?

+

Vi er meget bevidste om vores ansvar, når vi sætter rammerne for 2 dage med organiseret computerspil for børn og unge.

Derfor har vi fuld fokus på at skabe sunde vaner for deltagerne på bootcamps. Vi holder aktive pauser med aktivitet og bevægelse, hvor vi får rørt kroppen og holdt koncentrationen skarp. Vi skifter sodavanden ud med postevand. Vi holder den gode tone i fokus og altid fokus på fair play og god stil online. Og så skaber vores dygtige trænere altid 100% god stemning, så alle føler sig som en del af holdet.

Kun til Fortnite: Kan jeg deltage til Fortnite camp på Playstation / Xbox? 

+

Man kan sagtens deltage på en Online camp, selvom man spiller på Playstation eller Xbox. Du skal dog være OBS på, at Discord ikke kan installeres på PlayStation, og man derfor skal have en mobil, iPad eller bærbar ved siden af, som kan køre Discord.   

Kun til Fortnite: Kan jeg bruge controller i stedet for mus og tastatur? 

+

Man kan sagtens bruge sin PlayStation controller i stedet for mus og tastatur, hvis man hellere vil det. Man skal blot huske at medbringe sin controller og sit ladekabel. Så kan den tilsluttes en af vores pc’er. 

Spørgsmål?
Du kan altid kontakte Mads fra Tricked’s kundeservice, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål på info@tricked.dk

Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg