Mads Løbner Rude
Kundeservice - og helt klar til at hjælpe

kontakt os

Skal du have hjælp til at finde det rigtige hold?

Have hjælp til forskellen på niveauer?

Har du tekniske problemer?

Eller har du et helt fjerde spørgsmål?

Så skal du ikke ikke tøve med at kontakte Mads!
Ring til os på
91 11 11 11
Mellem 12-20
Eller send os en mail på
info@tricked.dk

Her bor vi

Aarhus C

Filmbyen 21, 4 SV., 8000

Frederiksberg

Julius Thomsens Gade 5, 3 sal, 2C, 1632

Søborg

Rosenkæret 22A, 2860

Allerød

Allerød stationsvej 2C, 2450

Tricked Esport SØBORG

700 kvm flagskib-center i Storkøbenhavn
Vores esport-center i Søborg har alt hvad hjertet begærer: 6 behagelige esport-rum med gaming-stationer af højeste kvalitet til hele holdet og træneren. Streaming og content-lokale til turneringer og events. Trænings-område til de obligatoriske aktive pauser og en stor og behagelig lounge til forældrene, altid med kaffe på kanden. Spørger du os, er er dette fremtidens esport-center. Et sted som både vores professionelle spillere, talent-hold og helt unge medlemmer har stor glæde af, hver gang de kommer forbi!
Se hold i søborg

Tricked Esport AARHUS

Esport-center med havudsigt i Aarhus Filmby
Vores nye hovedkvarter i Aarhus ligger smukt placeret i Filmbyen med udsigt over havnen og vandet. Her har de helt unge medlemmer, vores talent-hold og de professionelle spillere deres gang - og spiller på de samme gaming-stationer, hvor udstyret er af højeste kvalitet som altid. Et esport-center, du ikke har lyst til at tage hjem fra, og som for alvor siger farvel til gaming i mørket og byder varmt velkommen til sociale og lærerige timer med fokus på god træning, gode vaner og godt fællesskab!

Tricked Esport FRB

Frederiksbergs smukkeste esport-lokation
Lige ved Forum Metro St. finder du vores mest centrale esport-center, beliggende på Frederiksberg. I den smukke og ikoniske NEXT bygning har vi indrettet et førsteklasses esport-center med meterhøje vinduespartier, behageligt lysindfald og topklasse gaming-stationer - perfekt til esport-træning - samt et hyggeligt lille lounge-område til forældre. Centeret deler hovedindgang og bygning med NEXT Frederiksberg, hvor du finder esport-centeret.

Tricked Esport ALLERØD

Perfekt placeret, så alle kan være med!
I hjertet af Allerød finder du vores hyggelige esport-center på Allerød Stationsvej. Det er ren walk-in stemning, når du træder direkte ind i de lyse lokaler med de toptunede gaming-stationer. Her får du hele Tricked-pakken med et esport-setup, perfekt bygget til træning, et mindre lounge-område til forældre, og selvfølgelig udstyr til aktive pauser. Og så er esport-centeret perfekt placeret lige ved Allerød St., så du kun er et bip med rejsekortet væk fra at gå i Danmarks bedste esport-fællesskab.

Søborg

Rosenkæret 22A, 2860

Aarhus C

Filmbyen 21, 4 SV., 8000

Frederiksberg

Julius Thomsens Gade 5, 3 sal, 2C, 1632

Allerød

Allerød stationsvej 2C, 2450

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Tricked Esport Club

+

Tricked har eksisteret siden 2012, med et bredt esport fokus. Tricked ønsker at favne hele esporten, fra græsrødderne til de professionelle rækker.

Tricked Esport Club er for alle dem der gerne vil dygtiggøre sig og udvikle deres spil. Hos Tricked er undervisningen i alle spil inddelt i niveauer, så man har en mulighed for at udvikle sig uanset sit niveau. Alle undervisningsforløb er skræddersyet og tilpasset niveauet på holdet.

Tricked giver gode vaner i gaming og esport gennem struktur, og trivsel og tryghed er kerneværdier, når eleverne mødes i centrene eller online. Gennem struktur skaber vi vaner. Og gennem sunde vaner skaber vi kompetencer hos eleverne, som de også kan bruge senere i livet.

Ambitionen er at levere professionel og tilrettelagt undervisning i state-of-the-art faciliteter, hvor trivsel og tryghed går hånd i hånd med både personlig og spilteknisk udvikling.

Hvad koster undervisningen?

+

Det er gratis at komme til prøvetime. Når du tilmelder dig et hold får du automatisk 10 dage gratis, og det kan opsiges uden varsel i prøveperioden. De 10 dage giver dig muligt for at give træningen en chance og være sikker på det lever op til forventningerne. Derudover har træneren også mulighed for at se hvordan du passer ind på holdet, og evt. anbefale et andet hold skulle kemien eller niveau ikke passe.

Når prøveperioden er overstået, koster det 295 DKK pr. måned pr onlinehold, og 375 DKK pr. måned pr centerhold.

Vi glæder os til at se dig til en prøvetime

Hvordan deltager man?

+

Deltagelse i center:
Center undervisning, med fysisk fremmøde sker i et af vores centre.
Vi har det hele klar, man skal derfor bare møde op, vi anbefaler mellem 5-15 minutter før træningen starter.

Fortrækker man at spille meget eget tastatur/mus/headset/controller eller andet gear, er man velkommen til at medbringe dette, men vi har desværre ikke mulighed for at opbevarer det imellem de ugentlige undervisningsgange.

Det er i dag muligt at træne i enten Allerød, Frederiksberg, eller Søborg. Det er desværre ikke muligt løbende at springe mellem centre, da de enkelte hold tager udgangspunktet i en specifikt lokation.

Deltagelse online:
Online undervisning sker over Discord, som er et eksternt program til at kunne kommunikere. Det understøtter både tekst, lyd, video og skærmdeling. Discord kræver at man er over 13 år gammel for at have en bruger, er deltageren under 13 år anbefaler vi at forældrene opretter brugeren og låner den til deltagere i træningshenseende.

Link & Guide til discord sendes pr mail ved tilmelding til holdet.

Hvilket niveau er jeg?

+

Vi har overordnet 3 niveauer:

Begynder:
Når du er helt ny i spillet eller har lidt erfaring.

Øvet:
Du har prøvet den kompetitive del af spillet og opbygget en forståelse for spillets taktiske elementer.  

Ekspert:
Du har fuld forståelse for den kompetitive del af spillet. Du vil arbejde med detaljerne i dit spil og har store ambitioner for at udvikle dig.

(tip til de voksne: spørg dit barn)
Er du stadig i tvivl om niveau?
Ring til os på 91 11 11 11, eller skriv til os på
medlemsservice@tricked.com

Hvordan afmelder jeg mig?

+

I prøveperioden kan man afmelde sig uden varsel.
Har man et aktivt medlemskab, sker opsigelse med en varsel på løbende måned + 1 måned. Man kan selv afmelde sit hold ved at tilgå sin medlemsprofil, navigere til ”Medlemskab”. Her kan du se dine aktive hold og afmelde dem.

Hvem er underviserne?

+

Blandt vores trænere finder du tidligere esport-atleter på højt niveau, pædagoger og uddannede lærere, elitetrænere i fodbold og studerende med en passion for talentudvikling.

Alle og én er de meget forskellige; men har én ting til fælles: de er dygtige undervisere, der brænder for at give deres viden videre. Vores trænere er vores helte. Og vi er heldige at have over 60 af dem i Tricked.

Hvordan skifter jeg hold?

+

Man kan selv skifte hold ved at tilgå sin medlemsprofil, navigere til ”Find hold”. Her kan du se alle vores hold. Tilmeld dig det nye hold du gerne vil deltage.

Herefter skal du navigere til ”Medlemskab” og afmelde dig dit gamle hold. Vi anbefaler at man både tilmelder sig det nye hold og afmelder det gamle i sammen session, da der ellers kan opstå et scenarie hvor man betaler for 2 hold i dagene imellem tilmeldingen af det nye hold og afmeldingen af det gamle.

Vi hjælper også meget gerne hvis i skriver til medlemsservice@tricked.com

Hvornår rykker jeg op i niveau?

+

Alle medlemmer bliver fulgt nøje, og vi coacher ud fra de ønsker og ambitioner, som medlemmet har. Trænerne har mulighed for at indikere i afkrydsningen hvis en spiller egner sig til at rykke op i niveau, eller i nogen tilfælde har fået tilmeldt sig et niveau der er for højt.

I begge tilfælde vil i blive kontaktet af en medarbejder fra Tricked med henblik på at finde et nyt mere passende hold til jer.

Er det sundt at gå til esport?

+

Hos Tricked sætter vi sunde rammer for børns gamingvaner, da vi tror på læring gennem gaming.
De sunde rammer skaber vi sammen med erfarne performance coaches, og vi gennemfører altid undervisningen med fire kerneværdier i fokus: Udvikling af den enkelte elev som udøver af esport – herunder både de spiltekniske evner og forståelsen af teamwork. Positivt sprogbrug er med til at skabe den rette holdånd, respekt og stemning både på holdet og i gaming-community’et, og kan være afgørende for, at man føler sig tilpas bag tastaturet. Vi arbejder med vigtigheden i fællesskab, da esport i de fleste tilfælde handler om teamwork både på og udenfor spillet. Alle træningerne indeholder også 10-15min væk fra skærmene, gerne med lidt let fysisk aktivitet for at understrege dette.

Hvorfor skal jeg oplyse mine kreditkort oplysninger?

+

Det er ikke muligt at deltage en prøvetime uden at tilmelde sig et hold. På nuværende tidspunktet kræver det man indtaster kreditkort oplysninger, men vi trækker ikke nogen penge før prøveperioden er overstået og man er overgået til et aktivt medlemskab.

Årsagen er at man på den måde klarer hele tilmeldingen i en omgang, og vi dermed ikke efterfølgende skal have en masse supplerende oplysninger, såfremt man ønsker at fortsætte. Det virker samtidigt som en barriere der gør at de helt unge deltagere ikke kan tilmelde sig uden at forældrene er med ind over.

Vi hos Tricked har ikke adgang til jeres kontoplysninger, disse behandles efter alle de gældende sikkerhedsregler af Stripe, en af verdens største betalingsløsninger.

Hvor gammel skal man være?

+

Der er ikke defineret en minimumsalder for at deltage undervisningen.

Er du alligevel i tvivl om din søn eller datter er gammel nok anbefaler vi at du skriver til medlemsservice@tricked.com så vil vi vurdere den enkelte situation ud fra alder, erfaring og evt. søskende i klubben.

Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg