/
Tricked Esport logo

Tricked er ny SimRacing partner med Porsche

Næste gang Porsche skal køre det officielle SimRacing Danmarksmesterskab – Porsche Esports Carrera Cup – bliver det med Tricked Esport som sportslig samarbejdspartner.

Tricked Esport vil for fremtiden drifte og facilitere Porsches SimRacing-hold, og give Porsche de bedste vilkår i branchen for at skabe succesfulde resultater og udvikle de største talenter i SimRacing.

Tricked går ind i en hastigt voksende esport

SimRacing er en hastigt voksende esport, som lige nu bliver en større og større faktor nationalt som internationalt.
Porsche Esports Carrera Cup er i sig selv et bevis på dette.
Her kæmper de dygtigste kører om både et kørermesterskab, et teammesterskab og et U18-mesterskab – og en samlet præmiepulje på 100.000 kr.

Tricked Esport kan med sine beviselige resultater indenfor talentudvikling bidrage til SimRacingens udvikling ved at støtte og bygge nye racerkører-talenter op i Danmark.
Og hjælpe med at gøre SimRacing endnu mere tilgængeligt for unge med interesse for motorsport.

På den måde kan Tricked Esport sætte fart på den nuværende udvikling indenfor dansk motorsport og hjælpe esport-nationen Danmark, til at blive en af de førende indenfor SimRacing.

" Porsche Esports Carrera Cup Denmark fik en fantastisk debut sidste år og udviklede sig gennem sæsonen til et populært og spændende tv-transmitteret mesterskab, som blev afsluttet med et storslået liveevent.
Motorsport har alle dage været en vigtig del af Porsches DNA, og ved at bevæge os videre ind i den virtuelle motorsport, tager vi del i den hastige teknologiske udvikling, som gennemsyrer ikke bare racing, men mobilitet i al sin helhed. Samtidig har vi med Porsche Esports Carrera Cup Denmark fået mulighed for at interagere med en ung og utrolig dedikeret tech-orienteret målgruppe.

Gennem samarbejdet med Tricked denne sæson giver vi Porsche Danmark Esport-holdet mulighed for sparring med eksperter, der investerer i de unge talenter. "

Ann-Sophie Dam
PR- og marketingchef
Porsche Danmark

" Vi har studeret SimRacing i et stykke tid efterhånden, og vi ser potentialet som kæmpestort. Vores vision har altid udgangspunkt i talentudvikling. Derfor ønsker vi sammen med Porsche at gøre drømmen om at blive racerkører mere realistisk for flere unge mennesker i Danmark.
Igennem vores samarbejde med Porsche vil vi finde Danmarks fremtidige stjerner inden for motorsport, og klæde dem på til en professionel karriere.

Vi er enormt stolte over at gå ind i Simracing med en ikonisk partner som Porsche, og vi glæder os til at understøtte deres investering i Simracing. Ambitionerne er klare: vi skal sammen med Porsche være i den absolutte top resultatmæssigt, og det starter allerede med Porsche Esports Carrera Cup Denmark fra den 19. november."

Morten Høj Jensen
Direktør
Tricked Esport

Mød kørerne

To stærke profiler repræsenterer Porsche Danmark i anden sæson af det officielle Danmarksmesterskab i digital motorsport. Porsche Danmark Esport består af esports-køreren Frederik Kjeldgaard og racerkøreren Bastian Buus.

 Frederik Kjeldgaard, 23 år, Odense

Frederik Kjeldgaard har udnyttet sine erfaringer fra gokartsporten til at blive en af Danmarks mest lovende esportkørere med en sjetteplads i 2019/2020-udgaven af danmarksmesterskabet samt top-10-placeringer i de virtuelle udgaver af 24-timersløbene på Le Mans og Daytona.

 Bastian Buus, 18 år, Kolding

Bastian Buus har trods sin unge alder og rookie-status allerede markeret sig på den internationale scene, hvor han har sat flere rekorder og debuteret i GT verdenen med 7 ud af 12 mulige sejre i Pro-Am klassen samt 3 overall sejre. Senest med mesterskabstitlen Pro-Am Europamestre 2020 i GT4 European Series. Derudover er han blevet udnævnt til Årets Talent i Dansk Motorsport 2020. Samtidig har TEAM DANMARK udpeget ham som elite atlet, og i 2021 har han sikret sig to sæsoner i den tyske Porsche Carrera Cup med Allied-Racing under Porsche Talent Pool.

Porsche Esports Carrera Cup Denmark

TV 2 SPORT fra 19 november

se mere
FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045