Praktikstilling: Multimedie Designer med sans for kommunikation, kreativitet og marketing

Ansættelses dato
Løbende
Ansøgnings frist
25. oktober 2022

I Tricked Esport søger vi lige nu dig, der har lyst til at dygtiggøre dit håndværk i kommunikation, prøve kræfter med markedsføringens do’s & dont’s, og styrke dine kreative muskler indenfor reklamekampagner, content og idéudvikling.

Praktikperioden er tiltænkt for efterårssemesteret 2022 eller forårssemestret 2023, men vi er meget fleksible mht. start og sluttidspunkt.

Ansøgninger modtages løbende og stillingen besættes, når et godt match er fundet.

Mulige opgaver: 

I Tricked Esport bliver du en del af vores kommunikation- og marketing-team, der til dagligt håndterer alle virksomhedens opgaver indenfor web, content, kommunikation, marketing og annoncering.

Her kan du prøve kræfter med alle vores mange daglige arbejdsområder:

  • UX analyser og løsninger
  • Grafiske løsninger til Tricked’s professionelle esport-univers
  • Grafiske løsninger til Tricked’s undervisnings-univers
  • Grafiske løsninger til Tricked’s skole-samarbejder og kampagner
  • Udvikle kreative reklamekampagner til Tricked Esport Club
  • Lave content-kampagner til vores landsdækkende Esport Bootcamps i skoleferierne
  • Storytelling og videoreportager ved esport-events og professionelle turneringer
  • Producere LIVE med Forældrene: vores Facebook-live program til forældre til børn der gamer, om livet og alle problemerne, der opstår med gamerbørn i huset.
  • Arbejde med digital markedsføring indenfor Google Ads og Facebook og Instagram-annoncering.
  • Udvikle content til YouTube og TikTok.


Det, vi forestiller os:

Vi forestiller os, at du interesserer dig for marketing, design, kreativititet og kommunikation. Og at du måske endda har en snusfornuftig sans for for markedsføring.

Måske aspirerer du til en karriere som UX Designer? Grafisk designer? Som kommunikationsrådgiver? Content Manager? Art Director? Eller som kreativ på bureau?

I Tricked kan vi tilbyde dig en solid stepping-stone i din karriere, hvor du får ansvar efter behov og masser af sparring, kreativ frihed og sjove opgaver til din portfolio.

I Tricked Esport har vi desuden en høj succesrate med ansættelser af tidligere praktikanter, hvilket der kan være mulighed for efterfølgende.

Interesse for kreativitet og markedsføring er et must. Interesse for esport og gaming er en bonus, men på ingen måde et krav.

Tricked Esport er et powerhouse indenfor dansk esport, der siden 2012 har excelleret i professionel esport i titler som CSGO, FIFA, Fortnite og League of Legends. I dag er Tricked også en af landets største aktører indenfor fritids-undervisning i esport (Tricked Esport Club) og i skole-samarbejder, hvor Tricked er en udbyder af skole-løsninger på uddannelses-institutioner landet over, som fx esport som valgfag på gymnasier, folkeskoler og efterskoler.

Spørgsmål og ansøgning rettes mod

Markus Macholm Müller

Head of Communication, Tricked Esport

50907504

mmm@tricked.dk

Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg