Bramming Efterskole

Bramming bygger på Grundtvigs og Kolds livssyn, og vi er med vores mere end 120 år en af Danmarks ældste og mest traditionsrige efterskoler.
Gabelsvej 12, 6740
Skolens hjemmeside

Kontakt skolen

75 17 38 33
kontor@brammingefterskole.dk
Eleverne modtager professionel undervisning i følgende spil

På Bramming vil du opleve at være en del af et forpligtende fællesskab. Du kan også sige, vi er fællesskabere. Det kommer af de tanker og idéer, vi har med fra Grundtvig og Kold. Vi er ikke i tvivl om, at det at være fælles om tingene skaber åbenhed, tryghed, rummelighed, plads til at finde sig selv og plads til at tage ansvar for andre.

Vi hører tit, at det er noget, man mærker, når man kommer på skolen. Helt bogstaveligt: At der er en fælles ånd hér, et fællesskab, som du ikke oplever mange andre steder.

Fællesskabet og det daglige samspil er naturligvis også en uomgængelig del af undervisningen, pædagogikken og al den idræt, vi dyrker – uanset om du går til spring, rytme, fodbold, håndbold, Esport eller er til fællesopvisninger, stævner og konkurrencer.

Vi brænder for at gøre hinanden gode.  

FacebookTwitterInstagramyoutube
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2019 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 37590045