Kolding Esport

Med et stærkt team af frivillige ildsjæle skabes trygge rammer for unge gamere og nye talenter, der kan nå toppen af e-sportens elite.
Fynsvej 49 (Parkhallen) / Bramdrupskovvej 110 (Bramdrupdam hallen) Kolding
Skolens hjemmeside

Kontakt skolen

30 95 53 63
info@koldingesport.dk
Eleverne modtager professionel undervisning i følgende spil

Kolding Esport

er en Esports forening stiftet i november 2016 med det mål for øje at skabe en forening, hvor børn og unge kan samles omkring deres fælles interesse i trygge faste rammer. Kolding Esport ønsker blandt andet at sætte fokus på et sundt læringsmiljø for individer, der elsker computerspil og esport.

Vi er begejstret for den store opbakning, vi får. Det er på grund af netop den opbakning, at vi nu er oppe på en del sideløbende hold i foreningen, hvor glade og kompetente instruktører møder op for at undervise i Counter-Strike: Global Offensive og Fortnite. Vores bestyrelse, instruktører og administration består af ildsjæle og personer med erfaring fra esportens verden, som ønsker at bidrage til en stærk esport kultur i Kolding kommune. Vi står altid og mangler trænere der enten vil hjælpe vores nuværende træner stab eller starte op i en helt ny gren.

I Kolding Esport henter vi børne- og straffeattester fra alle vores instruktører og de bestyrelsesmedlemmer, der har med jeres børn at gøre. Kolding Esport er herudover også medlem af DGI og Esport Danmark. På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds, og vi sørger for, at Jeres børn er i trygge hænder hos Kolding Esport.

Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012-2022 - Support: support@tricked.dkTerms and conditions / Privacy policy / Cookies - CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg
Support
info@tricked.dk
91 11 11 11
Copyright © Tricked.dk ApS - All rights reserved 2012 - 2022
CVR: 38716972
Rosenkæret 22A, st. - 2860 Søborg