ESPORT

med fokus på trygge rammer

Start til esport
Hos Tricked Esport Club
kan du både gå til esport i et af vores esport-centre eller online hjemmefra
Vi har esport-centre i Allerød, Søborg og på Frederiksberg.
Vores undervisere sørger for alle bliver set og hørt - lige meget om i kommunikere over discord eller sidder sammen til undervisningen i et af vores centre.
Vores 600+ aktive medlemmer er lige nu i fuld gang med træningen.

Hvor vil du spille med ?

Hør alt om at gå til esport – fra vores sportslige ansvarlige Niels 'rizc' Topp

Esport er en holdsport

Gå til ugentlig træning med 10 holdkammerater
Hos os bliver du dygtigere hver uge og har det sjovt med dine holdkammerater og din træner.
Dit hold træning er tilrettelagt på baggrund af mange års erfaring, der har givet os indsigt i, hvad første klasses esport-undervisning bygges på - så du oplever at rykke dig hver gang:

Sjove og lærerige øvelser til
alle niveauer i alle spiltitler

Profesionelle og
pædagogiske undervisere

Skærmpauser med bevægelse
under hver træning

Udforsk din esport med turneringer, camps og tilbud

Se alle dine fordele når du går til esport i Tricked Esport Club

Tricked Talent

Et gratis tilbud til esport-talenter i alle spil:
workshop-forløb med fokus på din udvikling og performance

Tricked Masters

Deltag i vores liga, hvor du kan vinde flotte
gamingpræmier (i CS:GO og Fortnite)

Tricked Camps

Spil med på vores populære feriecamps til
medlemspris. En perfekt løsning til dig, der vil
gøre ferie-gamingen til en social og lærerig
oplevelse.

Turneringer

Spil med i vores turneringer til medlemspris.
Vi afholder som udgangspunkt turneringer i både
CS:GO og Fortnite hver måned.

Rabat på Steelseries produkter

Du får 15% rabat på udvalgt gamergear fra Steelseries
- vores primære leverandør af 1. klasses esport-udstyr.

Rabat på MM Vision produkter

Du får 5% rabat på udvalgte gamingcomputere
fra MM Vision, der til dagligt leverer computere
af højeste kvalitet til vores esport-centre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Tricked Esport Club

+

Tricked har eksisteret siden 2012, med et bredt esport fokus. Tricked ønsker at favne hele esporten, fra græsrødderne til de professionelle rækker.

Tricked Esport Club er for alle dem der gerne vil dygtiggøre sig og udvikle deres spil. Hos Tricked er undervisningen i alle spil inddelt i niveauer, så man har en mulighed for at udvikle sig uanset sit niveau. Alle undervisningsforløb er skræddersyet og tilpasset niveauet på holdet.

Tricked giver gode vaner i gaming og esport gennem struktur, og trivsel og tryghed er kerneværdier, når eleverne mødes i centrene eller online. Gennem struktur skaber vi vaner. Og gennem sunde vaner skaber vi kompetencer hos eleverne, som de også kan bruge senere i livet.

Ambitionen er at levere professionel og tilrettelagt undervisning i state-of-the-art faciliteter, hvor trivsel og tryghed går hånd i hånd med både personlig og spilteknisk udvikling.

Hvad koster undervisningen?

+

Det er gratis at komme til prøvetime. Når du tilmelder dig et hold får du automatisk 10 dage gratis, og det kan opsiges uden varsel i prøveperioden. De 10 dage giver dig muligt for at give træningen en chance og være sikker på det lever op til forventningerne. Derudover har træneren også mulighed for at se hvordan du passer ind på holdet, og evt. anbefale et andet hold skulle kemien eller niveau ikke passe.

Når prøveperioden er overstået, koster det 295 DKK pr. måned pr onlinehold, og 375 DKK pr. måned pr centerhold.

Vi glæder os til at se dig til en prøvetime

Hvordan deltager man?

+

Deltagelse i center:
Center undervisning, med fysisk fremmøde sker i et af vores centre.
Vi har det hele klar, man skal derfor bare møde op, vi anbefaler mellem 5-15 minutter før træningen starter.

Fortrækker man at spille meget eget tastatur/mus/headset/controller eller andet gear, er man velkommen til at medbringe dette, men vi har desværre ikke mulighed for at opbevarer det imellem de ugentlige undervisningsgange.

Det er i dag muligt at træne i enten Allerød, Frederiksberg, eller Søborg. Det er desværre ikke muligt løbende at springe mellem centre, da de enkelte hold tager udgangspunktet i en specifikt lokation.

Deltagelse online:
Online undervisning sker over Discord, som er et eksternt program til at kunne kommunikere. Det understøtter både tekst, lyd, video og skærmdeling. Discord kræver at man er over 13 år gammel for at have en bruger, er deltageren under 13 år anbefaler vi at forældrene opretter brugeren og låner den til deltagere i træningshenseende.

Link & Guide til discord sendes pr mail ved tilmelding til holdet.

Hvilket niveau er jeg?

+

Vi har overordnet 3 niveauer:

Begynder:
Når du er helt ny i spillet eller har lidt erfaring.

Øvet:
Du har prøvet den kompetitive del af spillet og opbygget en forståelse for spillets taktiske elementer.  

Ekspert:
Du har fuld forståelse for den kompetitive del af spillet. Du vil arbejde med detaljerne i dit spil og har store ambitioner for at udvikle dig.

(tip til de voksne: spørg dit barn)
Er du stadig i tvivl om niveau?
Ring til os på 91 11 11 11, eller skriv til os på
medlemsservice@tricked.dk

Hvordan afmelder jeg mig?

+

I prøveperioden kan man afmelde sig uden varsel.
Har man et aktivt medlemskab, sker opsigelse med en varsel på løbende måned + 1 måned. Man kan selv afmelde sit hold ved at tilgå sin medlemsprofil, navigere til ”Medlemskab”. Her kan du se dine aktive hold og afmelde dem.

Hvem er underviserne?

+

Blandt vores trænere finder du tidligere esport-atleter på højt niveau, pædagoger og uddannede lærere, elitetrænere i fodbold og studerende med en passion for talentudvikling.

Alle og én er de meget forskellige; men har én ting til fælles: de er dygtige undervisere, der brænder for at give deres viden videre. Vores trænere er vores helte. Og vi er heldige at have over 60 af dem i Tricked.

Hvordan skifter jeg hold?

+

Man kan selv skifte hold ved at tilgå sin medlemsprofil, navigere til ”Find hold”. Her kan du se alle vores hold. Tilmeld dig det nye hold du gerne vil deltage.

Herefter skal du navigere til ”Medlemskab” og afmelde dig dit gamle hold. Vi anbefaler at man både tilmelder sig det nye hold og afmelder det gamle i sammen session, da der ellers kan opstå et scenarie hvor man betaler for 2 hold i dagene imellem tilmeldingen af det nye hold og afmeldingen af det gamle.

Vi hjælper også meget gerne hvis i skriver til medlemsservice@tricked.dk

Hvornår rykker jeg op i niveau?

+

Alle medlemmer bliver fulgt nøje, og vi coacher ud fra de ønsker og ambitioner, som medlemmet har. Trænerne har mulighed for at indikere i afkrydsningen hvis en spiller egner sig til at rykke op i niveau, eller i nogen tilfælde har fået tilmeldt sig et niveau der er for højt.

I begge tilfælde vil i blive kontaktet af en medarbejder fra Tricked med henblik på at finde et nyt mere passende hold til jer.

Er det sundt at gå til esport?

+

Hos Tricked sætter vi sunde rammer for børns gamingvaner, da vi tror på læring gennem gaming.
De sunde rammer skaber vi sammen med erfarne performance coaches, og vi gennemfører altid undervisningen med fire kerneværdier i fokus: Udvikling af den enkelte elev som udøver af esport – herunder både de spiltekniske evner og forståelsen af teamwork. Positivt sprogbrug er med til at skabe den rette holdånd, respekt og stemning både på holdet og i gaming-community’et, og kan være afgørende for, at man føler sig tilpas bag tastaturet. Vi arbejder med vigtigheden i fællesskab, da esport i de fleste tilfælde handler om teamwork både på og udenfor spillet. Alle træningerne indeholder også 10-15min væk fra skærmene, gerne med lidt let fysisk aktivitet for at understrege dette.

Hvorfor skal jeg oplyse mine kreditkort oplysninger?

+

Det er ikke muligt at deltage en prøvetime uden at tilmelde sig et hold. På nuværende tidspunktet kræver det man indtaster kreditkort oplysninger, men vi trækker ikke nogen penge før prøveperioden er overstået og man er overgået til et aktivt medlemskab.

Årsagen er at man på den måde klarer hele tilmeldingen i en omgang, og vi dermed ikke efterfølgende skal have en masse supplerende oplysninger, såfremt man ønsker at fortsætte. Det virker samtidigt som en barriere der gør at de helt unge deltagere ikke kan tilmelde sig uden at forældrene er med ind over.

Vi hos Tricked har ikke adgang til jeres kontoplysninger, disse behandles efter alle de gældende sikkerhedsregler af Stripe, en af verdens største betalingsløsninger.

Hvor gammel skal man være?

+

Der er ikke defineret en minimumsalder for at deltage undervisningen.

Er du alligevel i tvivl om din søn eller datter er gammel nok anbefaler vi at du skriver til medlemsservice@tricked.dk så vil vi vurdere den enkelte situation ud fra alder, erfaring og evt. søskende i klubben.

Prøv gratis i 10 dage